3. rész Shadow of Malevolence

ffixer

 

Bizony-bizony, nem hazudtam, amikor a múltkor azt mondtam, hogy nem csak az a rész fog a Malevolence nevű hajóról szólni, hanem ez is. Ezúttal Anakin nem kissebb tervet vett a fejébe, mint hogy elpusztítja Grievous monstrumát.

                          A két terv

Míg Anakin terve a hajó elpusztítása, addig Grievousék azt a tervet dédelgetik, hogy felrobbantanak egy köztársasági korház állomást, így a sebesült (de később még harcképes) klónoknak nem vehetnék hasznát. Gonosz egy terv. Mikor megtudják, hogy Grievous a korházállomás felé közeledik, rögtön elkezdik a kiürítést, viszont a hatalmas hajó már egyre közelebb van.

Anakin, Ashoka, és Plo Koon mester, az Árnyék-század segítségével akarja megállítani a hajót, még mielőtt Grievous véghez vihetné ezt a gonosz (Dooku gróf által kifundált) tervet.

Mikor Griveous-hez érnek, ő rögtön beveti a halálos ionágyút, amely lebénítja a század egy részét. A csata hevében Anakin új parancsot ad, miszerint az új célpont az ionágyú (eddig a parancsnoki híd volt). Szerencsére sikerül úgy eltalálniuk torpedóval, hogy az pont berobbanjon, megsemmisítve ezzel a hajó pajzsát, és hiperhajtóművét, így szegény(?) szeparatisták el sem tudnak menekülni. 

                          Happy end?

A kérdés jogos, mert annak, hogy le"bénították" a Malevolence-t, és megvédték a korház állomást bizony komoly ára lett, elvesztették a század java részét. Így a rész nem feltétlenül happy end-re végződik, bár az mondjuk tény, hogy járhattak volna sokkal, de sokkal rosszabbul is.

Na de milyen is maga a rész? Ugyanúgy pörgős, és akciódús, bár mondjuk sokkal kevésbé tanulságos, mint az első. Szóval teljesen szórakoztató a harmadik rész, ami viszont kicsit levonhat az értékből, hogy Ashoka itt dumál a legtöbbet, és hogy milyen gáz beszólásai vannak a padawannak, néha az ember csak a haját tépi, hogy hagyd már abbaaa... Story talán valamivel több, és jobb volt, mint az előző két részben, bár ez is mentes volt minden féle fordulattól. Így nem épp a legjobb, de mindenképp egy kellemes részről írhattam néhány sort, úgy hogy a film értéke:

Szerintem: 79%
Szerintetek: 69%
Szinkronos videó (KATT)


Get Your Own Quiz!, More Quizzes

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr191069201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zomb!eboy 2009.05.24. 17:07:00

akkor 80%(VÉÉGRE:-)

Aszlam 2009.11.26. 21:06:55

szerintem 96% tök jó rész.

barkó 2010.01.12. 12:50:59

Ez akart 20% lenni! Túl bénára festik le a rosszakat és a halálcsillagot koppintották!

Hirnyo 2010.02.26. 20:48:04

A vége ütött. Az eleje nem annyira tetszett úgyhogy 80%
süti beállítások módosítása