2. évad 8.rész: Brain Invaders

ffixer

Ismét volt egy kisebb (két hetes) szünet, de most megjött a Mikulás bácsi, és elhozta nekünk a Brain Invaders c. epizódot, amely több szempontból is különlegesnek mondható. Igazából már a múltkori rész is rendhagyó volt egy kicsit, elvégre zombik voltak benne. A zombik pedig nem épp a Star Wars világ sajátosságai. Nos, ez az élőholt mánia most is folytatódik, csak egy kicsit (hehh... kicsit, persze...) másképpen.

Ne hagyd, hogy az orrodba másszon!

Egy klón csapat épp a Prograte templom romjainál alszik, amikor egy agykontroll féreg belemászik egy Kasza nevű klón orrába.
Ezután a parancsnok hamarosan felkelti a társaságot. Kasza ekkor még nem kel fel, csak egy kicsivel később, amikor a féreg átveszi az irányítást az agya felett. A csapat egy új küldetést kapott: el kell kisérni egy szállítóhajót, az Ord Cestus melletti orvosi állomásra. Innen pedig orvosi szállítmányokat kell vinni a Datooine-on harcoló klón csapatoknak (élükön Windu mester), mert súlyos veszteségeik vannak.
Az orvosi hajó mellett megy még egy másik is, csak az a Coruscant-i bíróságra szállítja Poggle főherceget.
Mivel Kasza megfertőződött, fontos feladatának tartja, hogy megfertőzzön mindenkit -köztük Ashoka-t, és Barris-t is -aki csak a hajón tartózkodit. Erre van is lehetősége, mivel egy egész hátizsáknyi férget hozott magával a hajóra.
Először azzal kezdi, hogy bemegy a klónok háló termébe, és megfertőz mindenkit, akik ott vannak.
Ezek után fogja a fertőzött klónokból álló csapatát, lelöveti a pilótákat, és átveszi a parancsnoki híd feletti uralmat.
Ashoka eközben nem tud aludni. Az utóbbi napokban annyira hozzászokott a csatazajhoz, hogy ez a csend kimondottan nyugtalanítja. Úgyhogy inkább elmegy enni Barriss-sal.
A két padawan épp arról beszélget, hogy mi a különbség aközött a "békei őrei", és a "harcos" között, amikor két mogorva képű klón (Fuksz, és Perem) benyit hozzájuk.
Először a két padawan nem érti, hogy a 2 klón pontosan mit is akar, ám amikor elkezdenek rájuk tüzelni, bekapcsolják a fénykardjukat, és fedezékbe vonulnak.
Itt Barriss kettévágja az egyik fertőzött fegyverét, Ashoka pedig a falnak löki mindkettőt.
Ekkor bejön kettő újabb (Pusztító, és Csapda), akikre Ashoka és Barris kapásból ráfogják a fénykardjaikat.
Ők viszont nem értik, hogy mi folyik itt. Ashoka és Barriss faggatja őket, hogy ők parancsolták-e meg a két klónnak, hogy öljék meg őket.
Ők viszont azt mondják, hogy nem, és hogy csak azért jöttek ide, mert lövéseket hallottak. Hogy a padawanok higyjenek is nekik, le is teszik a fegyvert.
Barris először megpróbál kapcsolatba lépni a parancsnoki híddal, ám tapasztalnia kell, hogy már onnan sem jön válasz.
Ezek után azt tervelik ki, hogy a Pusztító nevű klón vigyáz a két fertőzöttre, amelyek bármelyik pillanatban felébredhetnek, Ashoka, Barris, és Csapda pedig elmennek megnézni, hogy mi történt a hídnál.
Eközben Obi-Wanéknak is feltűnik, hogy Asokáék hajója nem jelentkezik. Anakin megparancsolja Rex-nek, hogy figyeljen oda, hátha kapnak hívást Ashokától.
Kasza megparancsolja a csapatának, hogy kapcsolják be a robopilótát, és a biztonsági pajzsokat.
Utóbbi miatt a hármas csapatnak meg is kell állnia, Barriss pedig megpróbálja felülírni az utasítást, hogy továbbjuthassanak.
Eközben Barriss-nak feltűnik, hogy Csapda fegyvert emel Ashoká-ra.
Gyorsan be is kapcsolja a fénykardját, és szétvágja Csapda fegyverét (igen, ez a fegyverszétvágás Barriss-nak nagyon megy).
Ezután Csapda kilöki a fénykardot a padawan kezéből, és nekiront.
Ekkor a szájából kijön az agykontroll féreg, ami elkezdi nyaldosni Barriss arcát, aki még időben visszahúzza a fénykardját (természetesen az erő segítségével), és leszúrja Csapdát (lásd: alsó kép).
Ezután a féreg rámászik Barris testére, Ashoka viszont még időben kettévágja, ám a parazita még így is tud mozogni. 
Ekkor már Ashokáéknak is leesik, hogy ez vehette át az irányítást a hajó legénységének az agyán.
Tovább indulnak a parancsnoki híd felé, ám útközben szemtanújai lehetnek annak, ahogy Kasza emberei egy újabb klónt fertőznek meg (ráadásul még le is fogják őt, a szemetek).
Azonban a fertőzöttek észreveszi őket, így Barriss-ék menekülőre fogják, és elbújnak a szellőzőbe. 
Ezután a két padawan kénytelen különválni. Barris a reaktorterembe indul, hogy megpróbálja leállítani a hajtóművet (elvégre ha a hajó dokkol az orvosi állomáson, ott újabb klónokat fertőzhetnek meg), Ashoka pedig elmegy a kommcenterbe, és értesíti az orvosi állomáson tartózkodó Kit Fisto-t az elmekontroll férgekről. 
Kit Fisto azt tanácsolja Ashokának, hogy menjenek el az orvosi állomáshoz, ők pedig majd elővigyázatosak lesznek.
Ezek után Ashoka kapcsolatba lép Anakin-ék hajójával is, és elmondja a mesterének, hogy mi történik a hajón.
Anakin azt mondja, hogy kihallgattatja Poggle-t, és majd csukló komlinken jelenti neki, hogy mit tudott meg a férgekről.
Eközben Barriss nem jár sikerrel, ugyanis beleesik a fertőzött klónok csapdájába. Ezután pedig ő is kap egy férget az orrába, és fertőzötté válik.
A fertőzött Barriss ezek után fogja magát, és megkeresi Ashokát, majd megküzd vele.
Egy kis harc után Ashokának sikerül kigáncsolnia (volt) barátját, majd elmenekül a szellőzőbe.
Anakin elmegy Poggle cellájába, hogy kihallgattassa. Elmetrükkel, és ehhez hasonló dolgokkal még csak meg sem próbálkozik. Először is leüti a főherceget, majd addig fojtogatja, amíg az be nem vallja, hogy a paraziták meghalnak, ha hideg éri őket.
Ezt Anakin közli is a padawanjával. Ashokának az a feladata, hogy üssön rést a hűtőrendszeren, amivel le tudja fagyasztani az egész hajót.
Ez sikerül is neki, a hajón levő csövekből elkezd áramlani a hideg levegő.
A szállítóhajó pont ekkor érkezik az orvosi állomás közelébe, Kit Fisto mester kalauzhajókat küld, hogy vezessék be Ashokáék hajóját.
Ezek a kalauzhajók a szállítóhajó mögé mennek, és bekapcsolják a vonónyalábokat, hogy a robopilóta által vezérelt hajó ne csapódjon bele teljes erővel az állomásba.
A hideg levegő sorban írtja ki a klónok fejében levő férgeket, ám a fertőzött Barriss ismét rátalál Ashoka-ra, így a parancsnoki hídon ismét meg kell küzdeniük.
A párbajt az zárja le, hogy Ashoka oda tart egy csövet (amiből áramlik ki a hideg levegő) Barriss képéhez, aki ezek után teljesen lebénul, és könyörög Ashokának, hogy ölje meg.
Ashoka ezt képtelen megtenni, emiatt Barriss nekiront (lásd: felső kép). Ashokának egy rugással sikerül újra elbénítania.
A kalauzhajóknak még pont időben sikerül lefékeznie a szállítóhajót, így az csak kis erővel csapódik neki az állomásnak.
Kit Fisto-ék bejönnek a hajóra, ahol megtalálják a megfagyott Ashoka-t, és Barriss-t.
Ashoka később az állomáson ébred, azaz felriad. Anakin megnyugtatja, hogy semmi baj sincs, és Barriss is jól van. Ezek után Ashoka elbeszélget a mesterével, aki helyesli, hogy az érzéseit követte, és nem ölte meg Barrist.

Különleges, de nem tökéletes.

Eléggé furcsa ez a rész, mert vannak benne kimondottan emlékezetes pillanatok, ugyanakkor vannak benne hülyeségek, és unalmas részek is. Emellett még tanulságos is. És még egy - véleményem szerint- emlékezetes gonosz is született, a Kasza nevű klón személyében. És végre láthattunk olyan részt is Clone Wars-ban, amikor Anakin elhúzódik a sötét oldal felé. Ugyebár ez akkor volt, amikor Poggle-t fojtogatta. Ja, és most van először, hogy a Clone Wars-ban felcsendült a birodalmi zene, szóval az egy meglehetősen emlékezetes CW jelenet volt. Emellett még a Barriss vs. Ashoka párharc második fele is ilyen - kimondottan emlékezetes- rész volt. Az első fele sem volt mondjuk rossz, de olyan nem volt benne, ami miatt később is határozottan emlékeznénk rá. A helyszín választás is remek volt, mint azt már az előző 3 részben is megszokhattuk. Amikor a hajót belepi a hideg levegő, és elszáll a világítás... hát az egyszerűen zseniális.  A látvány sem volt rossz, bár ebben az előző 3 rész egyértelműen jobb volt, köszönhetően annak, hogy Geonosis azért még is csak látványosabb, mint egy hajó. Szerencsére itt is van 1-2 jó kamerázási ötlet, bár igaz, közel sem annyi, mint amennyi a Landing at Point Rain-ben volt. Például az kimondottan tetszett, amikor -egy rövid időre - úgy mozgott a kamera, mint ha valaki Ashoka és Barriss mögött lépkedett volna. Szóval vannak elismerésre méltó pontjai az epizódnak. Viszont sajnos van pár olyan dolog is, amire én kiváncsi lettem volna, azonban a készítők nem tartották olyan fontosnak az elárulását.
Engem pl. az első preview óta marhára érdekelt, hogy miként lehet valakiből fertőzött azután, hogy Karina királynő meghalt? A múltkor még nem ő irányította őket?
Persze az is lehet, hogy ha a királynő meghal, akkor a férgek veszik át a kontrollálást az agyban, viszont erről nincs semmi magyarázat.
A másik pedig az, hogy miként került be annyi féreg tojás Kasza hátizsákjába?
Mert az képtelenség, hogy az összes CSAK az ő hátizsákjába mászik, az pedig nem túl hihető, hogy miután felkelt, még összegyűjtött párat.
És még ezen kívül is vannak hülyeségei a résznek. Jó mondjuk a múltkorinak is volt egy kevés, de az számomra nem volt olyan zavaró, bár volt aki megőrült Karina királynő beszédétől, de az azért már még is csak durva, hogy a klónok valami oknál fogva elkezdenek a geonosisiul beszélni...
Ja, és ebben a részben volt egy olyan beszólás is, amitől én a hajamat téptem.
Amikor a klónok csapdát állítanak Barriss-nak, akkor az egyik szószerint ezt mondja: "A klónok egy dologhoz értenek igazán: lefegyverezni egy jedit.". Most szerintetek ez igaz? Csak mert szerintem a klónoknak sokkal nagyobb gyakorlatuk van a droidok írtásában, mint a jedik lefegyverezésében, de hát ők tudják.
Amit még sajnáltam, hogy Kit Fisto ilyen sz@r volt ebben a részben. Aki esetleg nem tudná: Kit Fisto az egyik kedvenc szereplőm, és a Lair of Grievous-ban szerintem király volt, viszont itt valahogy tök béna. Nem is igazán értem, miért.
Az epizód legnagyobb hibája azonban egyértelműen az, hogy csak helyenként hangulatos. Mármint minden izgalmas/hangulatos részre jut egy unalmasabb, kevésbé jól összerakott rész. Ráadásul akárcsak a múltkori, ez is nagyon lassan indul be. Viszont a hűtőrendszer bekapcsolásától az Ashoka vs. Barris párbaj végéig a rész nagyon király. Szóval azért tényleg vannak benne nagyon-nagyon jó részek, csak sajnos emellett vannak unalmas és/vagy hülye jelenetek is. Igazából az alcím mindent elmond: Különleges, de nem tökéletes.

Szerintem: 79%
Szerintetek: 88%

Szinkronos Videó!


Get Your Own Quiz!, More Quizzes

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr181577766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.12.06. 15:20:09

Szerintem ez a "klónok a Jedik lefegyverzéséhez értenek a legjobban" dolog egy kis utalás. Mivel tudjuk, hogy majd valamikor a Jedik ellen fordulnak és elég könnyen öldösik őket. Tehát szerintem ez ilyen utalás szerűség. Remélem nem voltam nagyon érthetetlen. :D

barkó 2009.12.06. 15:22:27

@Inzume: Szerintem nem érthetetlen kibogozhatatlan.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.12.06. 15:22:54

@Inzume: Nem érthető voltál, és lehet, hogy igazad is van. Várom a százalékokat!

barkó 2009.12.06. 15:24:15

Azta milyen színű a klón haja? válasz : kopasz!? XXXXXXXXXXXXXXXXXXD.

barkó 2009.12.06. 15:25:57

@ffixer: Én megvárom a 10ik részt és akkor írhatok egyszerre minimum 10 kommentet. ja és azt, hogy csak a megavideók mennek azok amiket supergalaxis felfedezett azok nem... hááát csinálhatnál vmit ezek ellen.

barkó 2009.12.06. 15:30:08

Ki gondolta volna ffixer kedvencét az avatarja alapján? Na mára meek csá mindenkitől és még egyszer zomb!boy zenéjét nézzétek meg mert rohadt jó.

2009.12.06. 15:30:31

Akkor érthetőbben: Mivel majd a klónok a Jedik ellen fordulnak, tudniuk kell, hogy miként lehet őket legyőzni. Szerintem tehát ez a mondat egy utalás volt erre.

Amúgy szerintem a rész jó volt 80%. Részemről.

Wilwarin · http://www.gportal.hu/elfportal 2009.12.06. 17:06:35

A klónokat a kiképzésük alatt felkészítették a 66-os parancs jövőbeli végrehajtására, ennek ellenére ezt a mondatot mégse kellett volna beletenni... Amúgy jó rész volt szerintem, 86% A legjobb Anakin fojtogatós jelenete volt XD

kriso08 2009.12.06. 17:35:39

Kicsit horror,mint a Legacy Of Terror.De ezért mondjuk hááááááááááátttt 84%.

Zomb!eboy 2009.12.06. 17:36:56

Szerintem ez a 2. évad 2. legjobb része, a Landing Point At Rain után. 95%

NeSsoN 2009.12.06. 19:48:03

ez kicsit hasonlitott az előző részre... tetszett de nem tudom nem a megszokott CW történet na mindegy attol függetlenül jó volt 86%-ot adok

Ágki 2009.12.06. 20:19:59

Részemről ez egy jó rész volt: 96%

katona guy 2009.12.06. 20:23:09

Nekem az tűnt még fel ,hogy az előző részben a férgek féltek a fénytől,most viszont nem.

Omy 2009.12.06. 20:29:40

az a gond, h horrorra hajt, de úgy is tudod a végét.
amúgy jó: 90%

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.12.06. 20:35:59

Mindenkiét bejegyeztem.
@katona guy: Hát, most már a hidegtől félnek...
@Inzume: Ebben tényleg van logika, de abban nincs, hogy a klónok CSAK a jedik lefegyverzéséhez értenek. Meg aztán a 66-os parancsban nem is lefegyverzik, hanem megölik őket...

2009.12.06. 21:06:23

@ffixer: Nem azt mondták, hogy csak ahhoz értenek. Hanem, hogy ahhoz a legjobban. Az meg nem jelent semmit, hogy nem lefegyverzik őket hanem megölik őket. Attól még érthetnek hozzá.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.12.06. 21:10:15

Na jó, de az a fertőzött azt mondja, hogy csak ahhoz értenek IGAZÁN. Ez pedig hülyeség, a droid elleni harchoz sokkal jobban értenek, meg hát nagyobb tapasztalatuk is van benne.

2009.12.06. 21:16:38

@ffixer: Most nem azért, de ezt honnan tudod? Ki tudja miket tanultak. Az lehet, hogy nagyobb benne a tapasztalatuk, de nézd azt, hogy a Jedik mellet harcolnak végig tehát kiismerhetik őket. Tehát az ilyennel, hogy "ez hülyeség" ne nagyon dobálózzunk.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.12.07. 13:35:43

De az akkor is hülyeség, hogy CSAK ahhoz értenek IGAZÁN.

Aszlam 2009.12.07. 14:20:08

a feliratos rész mikor lessz kint kb?

Gree parancsnok 2009.12.07. 17:12:43

nekem tetszett.a klónoknál az új páncélötletek tetszenek.

Gree parancsnok 2009.12.07. 17:16:00

én úgy tudom,hogy csak a parancsnokokba van a 66-os parancs.és a többi meg hallgat a parancsnokra

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.12.07. 17:48:14

Bejegyzek mindenkit!
@Aszlam: Olyan kedd-szerda környékén kint lesz.

Gree parancsnok 2009.12.07. 18:17:01

hogy állíthatok be képet a nevem mellé?

tomi18god 2009.12.07. 18:21:40

Bocs ffixer de nem tom befejezni a sztorit mert nemsokára megyek ki Horvátországba a fateromhoz. és csak 15. jövök vissza.Bocsi...

Petyu 2009.12.07. 18:31:25

90% Kíííííííííírály az összes bunyó, Kit Fisto-t és Ashoka-t
is bírom, a többi hozzáfűznivalóm csak bla bla bla bla bla.....
........................................

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.12.07. 18:33:31

@Gree parancsnok: Az indás profilodon.
@tomi18god: Na jó, figyelj küld be később, nem egyszerre lesznek bemutatva a sztorik. De ha lehet, akkor ne késs sokat. Ha lehet, mások - akiknek nem jön közbe semmi- tartsák be a határidőt.

K.K.K. 2009.12.08. 15:58:47

Most nem tök mindegy, hogy mit mondott az a klón? Megszállta őket egy féreg, amely nem intelligens életforma, és legfőbb célja a fajfenntartás, ne várjátok el, hogy racionális döntéseket hozzanak. Meg az, hogy egy szereplő mond valamit, azt nem kell szentírásnak venni, ugyanis az adott szereplő akár hazudhat is.

Captain Korbel 2009.12.08. 16:57:38

@katona guy: Az előző részben nem a férgek félteka a fénytől hanem a királynő és a zombi katonák hiszen ők a sötétségben éltek és így a szemükre nem volt szükségük így szép lassan átalakult ugy a szemük hogy a sötétben ládssannak és ezért amikor Codyék bekapcsolták a lámpikat akkor a hirtelen fény miatt megvakultak egfy pillanatra. És aférgek azért sem félhettek a fénytől mivel benne voltak a geonosisiak fejében vagyis nem is láttak semmit metg sztem nincs is szemük nekik.

Ágki 2009.12.08. 17:39:32

Mikor lesz fenn a feliratos vidi??

Omy 2009.12.08. 18:20:56

de ki irányította a férgeket? egy másik királynő?
(jó sztory lenne:))

Aszlam 2009.12.08. 18:37:34

kb. mikor jön a feliratzos vidi?

Aszlam 2009.12.08. 19:08:25

am bocs a 2 kommentért de ezt mindenkinek mondom: Ez a sorozat az első 2 filmre alapul. Arról szó sem volt, hogy hozzá illeszkedik a 3,4,5,6 részhez. Nem biztos, hogy a jedik ellen fordulnak. Lehet de én nem hiszem, az elrontaná az EGÉSZ sorozatot.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.12.08. 19:52:19

@Bálint 100: Oké bejegyzem, bár az átlag még így 88%, ha kerekítek.

2009.12.08. 20:28:43

@Aszlam: Szerintem meg George Lucas nem olyan hülye, hogy felborítsa az univerzumot.... Tehát maradjunk meg az alapnál. A klónoknak sem a 3. részben mondták meg, hogy: "Hé fiúk. Van itt egy 66-os parancs miszerint írtsuk a Jediket" Őket így edzették. De mindegy. Úgy is még belém kötsz.

Aszlam 2009.12.08. 20:47:28

nem kötöm beléd mert én sem tudom hogy mi lessz itt.

Ariza (törölt) 2009.12.08. 20:55:13

Nekem bejött a rész nem annyira mint az előző (ezért nem viszi át a 90et) de jo volt 89%ot mondok rá. Jah és ffixer majd hnap küldöm a versenyre a storyt.

marcee13god 2009.12.09. 13:03:08

egész jó rész volt.Kit Fisto pedig feldobta a hangulatomat.Sajnáltam is h nem harcolt pedig amikor megláttam egyből azt hittem h fog,na mind1. 87%

Gree parancsnok 2009.12.09. 16:55:20

mikor lesz már feliratos videó?

Duyse 2009.12.09. 18:42:52

nincs másik királynő mivel ő csak befolyásolni tudta a férgeket a férgek csak éldegélnek a maguk útján

Aszlam 2009.12.09. 19:01:02

MIKOR JÖN A FELIRATOS VIDEÓ???

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.12.09. 20:52:22

Már fel került a webre, csak van egy kis technikai problem. Legkorábban csütörtökön nézhető majd meg.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.12.09. 21:16:01

Ja, amúgy bejegyeztem marcee13god, és Ariza bejegyzéseit, ám még mindig 88%. Ám most már egy teljesen kerek 88% =D

ptlklszl 2009.12.10. 10:16:03

@Inzume: Én azért "beléd kötnék"! (Persze ne vedd komolyan)
Inkább csak egy kérdés lenne ehhez az egész illeszkedik-e a sztori-dologhoz: A harmadik részben nem úgy van, hogy amikor Anakin a tanács tagja lesz, akkor Yoda mond valami olyasmit, hogy LOVAG még soha nem volt tanácstag, csak MESTER? Mert ha ugye a sorozat szerint padawanja volt, akkor már jedi mester kéne, h legyen, nem???

és egy kicsit OFF:
ffixer, látom az első évad videóinak egy része már a megauploadról van, de a YV részek nekem nem akarnak elindulni... a vimeon is fent van az egész, esetleg le lehetne cserélni, azok mennek rendesen...

barkó 2009.12.10. 11:42:11

@ptlklszl: Én beléd kötnék: A padawanból akkor lesz jedi lovag ha leteszi a vizsgát. A lovagból akkor lesz mester ha egy (első) padawanja átment a vizsgán. Mesterből akkor lesz tanácstag ha beválasztják.
Ja egyébként rohadt jó a landing at point rainben (vagy micsoda...) hogy van három jedi :egy padawan (így négy)
egy jedi lovag egy mester és egy tanácstag.

barkó 2009.12.10. 11:43:56

@Inzume: A klónok legfőbb parancsnokai nem a jedik hanem (mint kiderül egy két lucas/más író könyvéből)
Palpatinnak engedelmeskednek.

fűrészpor · http://www.pallas70.hu/tanfolyam/aruterito-tanfolyam.php 2009.12.10. 12:04:31

Hát ez nekem túl durva. :S Pedig gondoltam edzem magam, hogy a barátom büszke legyen rám, de a zsigerem tiltakoznak.
Minden esetre a szándéka lényeg.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.12.10. 15:12:24

@ptlklszl: OK, majd körülnézek ott a vimeo-n.

Omy 2009.12.10. 16:40:49

@fűrészpor: csatlakozom barkóhoz: ??????????
(jó a házszám???)

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.12.10. 17:40:57

@fűrészpor: Azért hajrá, tudjuk hogy ha összeszeded magad, akkor képes vagy megnézni a Brain Invaderst! Bár szerintem nem olyan zsigertiltakozósan durva ez az epizód. Már ha ezt tényleg jó helyre írtad.

SuperGalaxys · http://clonestories.blog.hu/ 2009.12.10. 17:43:57

A sztori jó, amúgy az egész féregdolog hülyeség (mint pár párszor kifejtettem) 30%

Ágki 2009.12.10. 18:27:39

Holnap lesz fönn a feliratos videó?

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.12.10. 18:34:09

Ma, vagy holnap! Ez most már biztos! Igazából bocsánat a késlekedésért, volt egy kis technikai zűrzavar a megupload-on.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.12.11. 17:35:52

Figyelem, a feliratos videó letölthető, amíg nem lesz fenn a megavideon.

kriso08 2009.12.11. 18:57:35

Szar ez,mert csak kis rész van belőle de nme az egész

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.12.11. 19:00:05

@kriso08: Ezt hogy érted? A letölthető videóban benne van a teljes rész, már ha arra gondolsz.

Aszlam 2009.12.11. 21:41:14

MIKOR LESSZ FÖNT ITT IS? NEM LEHET LETÖLTENI!

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.12.11. 22:14:28

@Aszlam: Majd akkor lesz fent, amikor befejeződik a konvertálás a megavideo-ra. Igazából ilyenkor már rég fenn szokott lenni, nem értem mi van. És le lehet tölteni, csak nyomd meg a frissítés gombot. Ha azután se, akkor próbálkozzál még 5-ször 6-szor. Van, hogy nem engedélyezi egyből.

Aszlam 2009.12.11. 22:37:18

ok de magyar szöveggel van? mert ha nem akor le se töltöm

Aszlam 2009.12.11. 23:12:10

sztem ez a rész 89% tök jó

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.12.12. 10:27:40

Ok, bejegyzem. Lehet, hogy újra fel kell majd tölteni az egészet, mert nem akar kimenni a megavideo-ra :(

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.12.14. 17:35:34

Be vagytok jegyezve.
1439:16 az annyi mint 89,9375. Szóval 90%
Bocsánat, hogy itt kiírogatom, de később így sokkal gyorsabban megvan a következő értékelés bejegyzése.

marcee13god 2009.12.17. 10:26:49

ffixer beszart a gépem és bekell szereznem a windows 3-at és hát nemtom h betudom e fejezni, ezt is a haverom gépéről írom meg írtam még pár kommentetés hát megpróbálom de nem biztos h betom fejezni....BOCCS!!

Aszlam 2009.12.19. 14:50:06

ffixer miért van a a Brain Invaders mögé 78% írva amikor 90%?

Aszlam 2009.12.19. 14:50:56

ja bocs már látom hogy az a te értékelésed.

barkó 2009.12.20. 17:09:02

Ugyanazt mondom mint a Legacy of Terroer nál.
Az Alien t koppintották és ráadásul még csak nem is olyan színvonalon mint az előzőben! 10%

Ravasztigris 2009.12.23. 17:51:52

Szép az utalás a régi Clone Wars szériára: a dantooeini csata, ahol Mace Windu harcol. Aki látta, tudja miről beszélek.

Synn 2009.12.28. 02:23:40

Szerintem ennek az egész agy-kontroll féreg megtámad és átveszi az emberek akarata feletti uralmat-nak semmi köze a star wars világhoz... Nézhető de inkább horror mint sci-fi!
Lehet hogy a készítők épp Alient néztek mikor ezt csinálták...xD
maxi 35%

Hirnyo 2010.02.26. 21:18:24

Hujujuj.... mit adjak? 84%
süti beállítások módosítása