Októberben...

ffixer

Nos igen, október. Szerintem nem csak a magam nevében beszélek, ha azt mondom, hogy már vártam ezt a hónapot. Ám elsősorban nem a Haloween, de még csak nem is az őszi szünet miatt, hanem mert ennek a gyönyörű hónapnak a második napján (ami nálunk már a 3. napja) kezdődik el a sorozat második évada az USA-ban. Azt még nem tudom, hogy hozzánk mikorra jut el, de szerintem néhány nappal később már el is kezdődhet az első rész értékelése. Emellett persze nem feledkezem meg a szeptemberben indított játékbemutató sorozatomról sem. Azt is ugyanúgy folytatom majd. Ezen kívül még tervezek olyat is, hogy: Érdekességek a múltkori részből. Természetesen igyekszem majd egy normálisabb címet kitalálni, de tulajdonképpen a tartalomra akartam ezzel utalni: Kicsit jobban szemügyre veszem az adott részt, és megpróbálok, azaz megpróbálunk keresni 1-2 érdekességet. Hogy ez mennyire fog működni, azt még nem tudom. Ha majd működik, akkor lesz ilyen :) Összefoglalva ez lesz októberben: 2. évad, 2. évad érdekességei, játékbemutatók folytatása. Persze lehet, hogy még ezen kívül is lesznek dolgok (pl az már tuti, hogy visszatér majd a Next time, és a Holnap jön). Jó szórakozást mindenkinek, várjuk együtt a 2. évadot :)

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr411422997

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az emberek hülyék – Halloweeni különkiadás-szégyenfal 2009.11.04. 15:52:16

Egy gyors körkép a blogokon, avagy ki hogy írja el a „Halloween” szót – mellette linkek és statisztikák. A "sima" hibák   Heloween: 3 comment:com (2x), Mit történik Virággal erasmus útja alatt Linzben? Haloween: 62 T...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zomb!eboy 2009.10.02. 16:08:54

Bossk-ot is beletették? Na ez érdekes.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.10.02. 17:20:16

Az... De hát nem baj, így lesz teljes a csapat :D

Zomb!eboy 2009.10.02. 21:09:49

Akkor tegyék bele Greedo the Elder-t is! :P

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.10.02. 21:31:42

Tőlem aztán tegyék... Amúgy én arra a baloldali arcra sem emlékszem...
süti beállítások módosítása