Új Landing at Point Rain videó!

ffixer

Napvilágot látott egy új Landing at Point Rain-es videó, ami amellett, hogy kishíján másfél perces, nagyon király. Mondjuk az hozzá tartozik a dologhoz, hogy ebből a másfél percből múltkor már láthattunk felet, de ez akkor sem változtat a tényen: Nagyon igéretes résznek nézünk elébe. Barriss Offee mellett még Ki-Adi-Mundi is feltűnik, de nem szabad megfeledkezni az Obi-Wan, Anakin, és Ashoka trióról sem. A klón-mániásoknak pedig itt lesz rögtön Cody, és Rex, a sorozat két legismertebb klónja, de a starwars.com-os adatlap szerint még egy bizonyos Jet parancsnok is feltűnik. Emellett még lesznek terepruhás klónok, amiknek a páncéljuk olyan jól kidolgozott, hogy még a készítők is büszkék voltak magukra. Elég sokat mutogatták őket abban a videóban, ahol arról áradoztak, hogy milyen jól is fog kinézni a második évad. Szóval sok szereplő, sok akció, geonosis és a lakói, nagyszerű animációs munka, és remélhetőleg jó sztori. Szerintetek mennyi esély van arra, hogy ez a rész ne válljon az egyik legjobbá? Mert szerintem nem sok... Csütörtököt meg már csak kivárjuk valahogy, nem?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr281496281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ágki 2009.11.03. 19:33:09

Már alig várom,hogy ez a rész fenn legyen.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.11.03. 19:44:32

Én is. Bár most nagy nehezen elhatároztam, hogy meg fogom várni, amíg a felirat is kijön hozzá, és csak azután kezdek bele! Nehéz lesz kivárni, az egyszer biztos!

katona guy 2009.11.03. 20:58:52

Én azt nem értem hogy fog 22 percbe ennyi minden beleférni?

barkó 2009.11.07. 16:39:08

Hm... nekem úgy tűnik hogy eddig nem voltak olyan löveggömbök az oldalán a löveghajóknak.

Omy 2009.11.07. 16:48:38

a nagyfilmben vannak
süti beállítások módosítása