ÉS AKKOR MOST ÖSSZEKAPJUK MAGUNKAT!!!!!

SuperGalaxys

Igen, valljuk be, az utóbbi hónap gáz volt. De erről ennyit!

Most, Decemberben újúlt erővel folytatjuk a blogot! Szerkesztőink között tudhatjuk a Delta Three néven kommentelő kommenterünket, aki vállalta, hogy segédkezik nekünk az oldal összekapásában. Ezenkívűl újúlt Erővel visszatérek én is, és remélem hamarosan ffixer is kap kedvet és lendületet és időt ;) Ezenkívűl várjuk vissza lenrokot is, aki még a Nagy Bejegyzésválság idején is szerkesztgette a blogot!

Erre máskor, más körülmények között azt mondanám, hogy sajnos, de mégis azt mondom, hogy szerencsére, lesz egy nagy szünet a részek között, ha jól értesültem, nagyjából egy hónapos. Ez alatt az idő alatt összekapjuk magunkat, és mindent megteszünk a  blog fejlesztése érdekében! Bepótoljuk a részértékeléseket, ömlesztjük a híreket, hónapkaraktert szavazunk, és írtjuk a bádogokat! (Na jó, azt nem nagyon tudunk :P)

Háromszóval: VÉGE A MÉLYPONTNAK!

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr562483923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zilllosarkany 2010.12.02. 18:48:21

szupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása