Clone Wars játék: Path of the Jedi

ffixer

Ahogy ígértem, az blog videójában is, fogok majd bemutatni CW-s játékokat is. Először is kezdeném a kedvencemmel, a Path of the Jedi-val.
Itt választhatunk, hogy kivel toljuk, és hogy ki legyen a legfőbb ellenségünk. Mindig kapunk üzeneteket, hogy segítsünk itt, meg ott. Ilyenkor el kell döntenünk, hogy kinek akarunk segíteni. Pl Ashokával vagyunk. Anakin azt mondja, hogy keressük meg R2-t, Rex pedig azt, hogy segítsünk a csapatának. Ilyenkor választhatunk: pl segítünk Rexnek. Ezek után vissza térhetünk a hajóra, és elvállalhatjuk R2 megkeresését, de eközben hív Yoda, hogy neki is kell segítség, és megint választhatunk. Szóval minden féle küldetést kell megcsinálni. Emellett természetesen használhatjuk az erőt, és a fénykardunkat is. Nah, többet nem is mondok, jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr781098478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gLoria 2009.05.02. 11:10:39

Szerintem is nagyon jó játék
süti beállítások módosítása