2009 Május karaktere

ffixer

Hát nem volt semmi... Mikor megcsináltam ezt a szavazást, azthittem, hogy a legjobb esetben is majd csak ilyen 5-10 szavazat fog érkezni, erre meg jön 31... Nagyon szoros volt a verseny.

5. Hely: Hondo kalózkapitány 
Úgy tűnik a kalóz nem örvendhetett akkora népszerűségnek, mivel szerény egy szavazatot gyűjtött be. Ennek ellenére mégis úgyéreztem/úgyérzem nem volt nagy kár belerakni a szavazatba, ugyanis szerintem nagyon szórakoztató pofa volt. Bár úgytűnik ez talán nem csak nekem tűnt fel, hiszen valaki szavazott is rá...

4. Hely: Nute Gunray
A körmönfont szeparatistának sem volt töretlen a népszerűsége, de úgy tűnik két ember bírta őt, és megajándékozta egy szavazattal. Ja, és a mellékelt képért bocsi, de a CW-ből nem találtam olyat, amin egyedül szerepelt volna...
 

3. Hely: Ashoka Tano
Számomra teljesen érthetetlen volt, hogy a szájas padawan hogyan szerepelt a harmadik helyen, hiszen ha csak fele annyira vicces lenne a béna beszólásaival mint Nute Gunray, vagy Hondo... na de mindegy, ezt most hagyjuk, lényeg, hogy 5-en imádják a szájaskodását, és megajándékozták egy-egy szavazattal.

2. Hely: Rex
Egyáltaltalán nem tudok azon csodálkozni, hogy a hírhedt (és kopasz) klónparancsnok tizenegy szavazatot zsebelt be, elvégre ő a sorozat egyik legkirályabb szereplője. Volt olyan, hogy ő is volt az első sokáig, kb pont a szavazás végén esett vissza a második helyre. Mivel ő lett a második, ezért őt láthatjátok a következő szavazásban is.

1. Hely: Grievous tábornok
Ez sem nagy meglepetés, elvégre nem csak a harmadik epizód, hanem a CW sorozat is gyakran szerepelteti Grievous-t nem is véletlenül. Akik olvassák a blogot, azok biztosan tudják, hogy eddig a tizedik rész volt a kedvencem, és ennek egyik nagy oka Grievous volt, és az ő rejtekhelye. Úgy tűnik rajtam kívül még tizenegy embernek ő a kedvence, szóval tizenkét szavazattal GRIEVOUS NYERT!

A szavazás eredménye itt tekinthető meg!

Még mielőtt beillesztenék egy képet a győztesről, el szeretném mondani, hogy: Ide jöhetnek a kommentek, hogy kit szeretnétek látni a legközelebbi szavazásban. Rex-et nem kell mondani, ő mindenképpen benne lesz. Szóval hajrá lehet kommentelni!
És akkor jöjjön a kép(tudom, hogy csak a sisak tartalékai, de ez akkor is olyan jól néz ki:D):
 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr911111467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása