Rex tarolt! (avagy június karaktere)

ffixer

Már a múlt hónapban is majdnem Rex nyert, most viszont egész egyenesen letarolt mindenki. 38 szavazatból 19-et ő kapott, szóval a matekzsenik már ki is számolhatták: Ez a szavazatok 50%-át jelenti!

5. Helyezett: Padmé
Padmé Amidala elég nagy szerepett kapott az utóbbi 2 részben. Talán ezért is kapott 3 szavazatot? Vagy a közönségnek majdnem annyira tetszik mint Ventress? Hát, legalább ő nem kopasz...
4. Helyezett: C-3PO
Aligha hiszem, hogy bárki lenne, aki a világhírű protokoll droidot a CW-ből ismerte meg, viszont a 4 szavazattal rendelkező, ilyedős droid népszerűsége '77 óta töretlen. Azóta szerepelt 6 filmben, és ebben a sorozatban, + egy csomó játékfigura, meg miegymás... (sőt, ha jól emlékszem, akkor a régi, szerintem kicsit gagyibb CW-ben is szerepelt...)
3. Helyezett: Silck
Az áruló klón nem olyan világhírű, mint az előbbi droid, az itteni közönség mégis jobban bírta őt, hiszen ő volt az, aki klónként szabad életet akart élni. És bizony a végén a szavai is eléggé elgondolkodtatóak voltak arról, hogy a klónok egy bizonyos szinten tényleg rabszolgák. Ez a szónoklata úgytűnik annyira meghatotta a közönséget (köztük engem is), hogy adtunk neki 5 kemény szavazatot.
2. Helyezett: Ventress
Nemtudom, hogy az itteni srácok miért vannak úgy oda érte... Talán olyan dögös lenne a kopasz feje? Vagy olyan csábító lenne a vinnyogásanevetése? Vagy talán olyannyira bejött a népnek a (Dookuénál darabosabb mozgású, esetlenebb) harcstílusa? Ki tudja, lényeg, hogy a hódolói megjutalmazták 7 db. szavazattal...
1. Helyezett: Rex
Kopasz klón, (manapság) híres klón, jó harcos, stb... Hát igen, úgy tűnik a kopasz fej most a divat júniusban... Ha nincs Grievous, akkor szinte 100-as, hogy Rex nyer (így is csak egy kicsin múlott). Szóval júniusban nem talált méltó ellenfélre. Szóval éljen soká REX, aki 19(!) szavazatot kapott! Így ő lett a győztes!
(A Júliusi hónap karakterében benne lesz a kopaszkánk, aki most nem Rex, hanem Ventress)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr781177489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zomb!eboy 2009.06.10. 22:21:50

A régi CloneWars igenis jó volt, azon kívül hogy rövid volt. Amúgy én sem értem a rajongást Ventress-ért, én Slickre szavaztam. Ahülye elnököt, meg Vindi-t beletehetedd volna, kaptak volna 0 szavazatot.
süti beállítások módosítása