Jó hírek!, pl: Holnap jön :)

ffixer

Emberek! Nyár van! Mármint... elkezdődött a szünet! És az a durva, hogy ez még csak nem is az egyetlen jó hír mára. Ugyanis holnap lesz az (általam) várva várt 19. CW rész, a Storm Over Ryloth ami sokak szerint a legjobb részek közé tartozik, ugyanúgy, ahogy az azt követő 20.-ik, és 21.-ik rész is. Na de ez még semmi, ugyanis (szokás szerint) kijött a magyar preview az RTL KLUB oldalán. És ez meg ugyebár egy újabb jó hírrel jár együtt: Megírhatom nektek a Holnap Jön bejegyzésemet is, ami a bejegyzés második felében lesz található. Szóval akkor még írogathatnék 1-2 felesleges, nem igazán ide tartozó hírt, hogy lesz Gyűrűk Ura 3 a fent említett csatornán, meghogy újra bejön a kedvenc oldalam (ez utáni kedvence oldalam, nyehehe:D), de ezt most inkább hagyjuk, és következzen a várva várt Hó'nap gyün.

Szóval akkor mit is tudunk?
- A Techno Unio átvette a hatalmat a Ryloth bolygó felett. Nem tudom, hogy kiderül-e, de a techno unio egy csoport, ami csúcstechnológiával foglalkozott. Későbbiekben elszakadt a köztársaságtól, és droidokkal vette magát körbe. 
- Szerepelni fog benne Watt Tambor, aki az előbb említett csoport vezetője a klón háborúk alatt.
- A Szeparatista blokád áttöréséről fog szólni lényegesebben...
- Ashoka hibájából meghal rengeteg pilóta
- Egy keselyűdroid bele fog csapódni abba a köztársasági hajóba, ahol Anakinék tartózkodnak
- A 19. rész lesz
- 9:45-kor lesz az RTL klubon
 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr791182690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zomb!eboy 2009.06.14. 16:36:20

Én akármennyire vártam, szerintem ez a rész nem annyira jó, de nem is rossz, most már csak írd meg az értékelést.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.06.15. 09:06:29

Megírom. Amúgy én is hasonló véleményen vagyok...
süti beállítások módosítása