Holnap jön

ffixer

Az utóbbi időkben kicsit lassú volt a netem, nem tudom miért. Hát most se sokkal jobb, de azért arra jó, hogy megírjam a szokásos Holnap jön bejegyzést. Már csak azért is megírom, mert nem lenne szép dolog pont az általam legjobban várt résznél kihagyni ezt a bejegyzést. Meg ugye már kint van az RTL klub féle preview is, úgyhogy tényleg ideje. Szóval akkor nézzük:
 

- Watt Tamborék meg akarják majd akadályozni, hogy Obi-Wanék földi egysége leszálljon a Ryloth-ra.
- Lesz benne Cody, és rajta kívül még sok más klón
- Lesz benne félénk twi'lek kislány, akit Obi-Wan fog cipelni
- Nagyon izgalmas, akciódús lesz a preview alapján
- Megtudják majd, hogy a droidok élő pajzsként használják a fogságban tartott twi'lekeket. (innen is a cím: Innocents of Ryloth, azaz Ryloth ártatlanai)
- Obi Wan úgy írtja majd a droidokat, mint ahogy Windu fogja az azutáni részben.

Én nem akarok semmit sem előre leszögezni, de szerintem ez a rész iszonyat jó lesz, szóval mindenkinek ajánlani tudom, hogy nézze meg holnap délelőtt. Igen, neked is ajánlom, ne nézz így! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr821197771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása