NAGY SZAVAZÁÁÁS2!

ffixer

Most lehet mondani, hogy túlzásba viszem, meg stb... hisz az első határideje még véget sem ért, de muszáj újabb nagy szavazást csinálnom. Először is megbeszéljük, hogy ki legyen Július karaktere (Itt is július 15. a határidő). Továbbá azt is megvitatjuk, hogy mi legyen majd a Chatbox augusztusi háttere. A chatboxot kb. 5 perce raktam fel az oldalra :D. Már láthatjátok, hogy a "Csata a Quell rendszerben" c. kép a háttere. Nos, hogy ne legyen olyan egyhangú az egész havonta le fogom majd cserélni. 10 kép közül lehet majd szavazni minden hónapba. (Itt Július 16. a határidő)
Előfordulhat, hogy nem tudjátok, konkrétan melyik képre is gondolo ezért berakom ide a képek linkjét:
CW logo, Yoda és mögötte 3 klón, Dooku elfogva, Luminara vs. Ventress, 3db. Grievous sisak, Anakin és Ashoka, Obi Wan Kenobi, Grievous vs. Nadar + Kit Fisto, Cad Bane és a mesterlövész csaj, Cody & Rex<

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr601239113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gerry666 2009.07.11. 04:30:41

szerintem július karaktere Ashoka

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.07.11. 13:33:22

Hát, az most nincsen a jelöltek között...
süti beállítások módosítása