2. évad: Helyszínek

ffixer

Úgy gondoltam, hogy ideje összeszedni a CW 2. évadának a helyszíneit. Ezek közül lesznek olyanok, amik 100%, hogy benne lesznek, és lesznek tippjeim is, a 2. évad részlistája alapján. Szóval nem állítom mindegyikre, hogy 100%... Akkor nézzük is meg, hogy milyen helyszínekre számíthatunk a Clone Wars második évadából.

Geonosis:
Mint a trailerből kiderül, Dooku grófnak van egy új droidgyára (ugyebár a régi ismerős lehet a Klónok Támadásából, ugyanis Anakin, Padmé, és R2 már odakeveredtek egyszer...), ismét a Geonosison. Valószínűleg ez vezényli majd oda a köztársaságot, és ezért fognak ott harcolni ismét. Akár csak a Klónok Támadásában, most is gigantikus csatá(k?)ra kell számítani. Lesz itt egy csomó droid, klón, geonisisi, Anakin, Ashoka, Ki-Adi-Mundi, Luminara Unduli, és ezek még csupán azok, akik a trailerben bemutatkoztak. Van egy olyan érzésem, hogy nem csak egy részen át fog zajlani a (második) Geonosisi csata.

Felucia: Igazából jóval kevesebbet tudok erről a csatáról, mint a Geonosisiról, ugyanis csak 3 jelenet van a trailerből, ami ezen a bolygón játszódik. Ebből a 3-ból 2 az, mi tuti, hogy Felucia.
1.: A LAAT Gunshipek megérkeznek a bolygóra.
2.: Plo Koon a Jedi Starfighterjét vezeti a bolygón.
3.?: Rex és egy társa speederekkel üldöznek néhány kommandó droidot. De ez azért nem biztos, hogy a Felucián játszódik, mert itt csak egy síkság, és néhány fenyő található. Felucia pedig épp, hogy a zsúfoltságáról híres...
Twilight hajó: A 2.évad két epizódja is erre a hajóra fog öszpontosítani, ha minden igaz. Ugyanis a 10. rész címe Twilight Crash, a 11.-é pedig Twilight Disater. Szóval ez a hajó elég gyakori helyszín lesz a 10., és a 11. epizód alatt.

Vanqor & Florrum: Ez volt az a 2 bolygó, ami szerepelt az első évad 11.ik részében (mondjuk a Florrum a 12.-ben is). Az első az a sziklás kopár vidék, ahol Anakinék összefutottak a Gundarkkal, Dookut pedig felvették az űrkalózok. A Florrum pedig az a hely, ahol Dooku, és Anakinék fogságban voltak, és együtt próbáltak kiszabadulni, miközben Jar Jarék siettek a megmentésükre. Na már most a második évad 8. részének a címe az, hogy: Return to Vanqor (visszatérés a Vanqor-ra), a 9.-nek pedig: Return to Florrum (visszatérés a Florrumra).

Teth: Na erről a bolygóról csak három dolgot tudok.
1: Efölött a bolygó fölött fog baleset történni a Twilight hajóval a 10. részben.
2: A 15. rész (Death on Teth/Halál a Teth-en) itt fog játszódni (vagy többnyire, vagy teljesen).
3: A bolygó szerepelt a CW mozifilmben is.
 

Coruscant: Coruscanton fog szerepelni a Jedi Templom archívum része. De az is csak egy 1mp-es, Ashoka-s jelenet. Emellett még "Obi Wan barátnője" is valószínűleg ezen a bolygón lesz. De ez még nagyon nem biztos.
 

Na, részemről ennyi. De azért belinkelem nektek újra a videót, hogy részletesebben megnézhessétek az általam leírt részeket (tudom, ez egy elég hülye mondat volt, én is röhögtem a leírása, majd az elolvasása után, de nem igazán tudom máshogyan megfogalmazni). Ja, szóval a videó...


A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr271349177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SuperGalaxys · http://clonestories.blog.hu/ 2009.08.31. 18:15:42

Amelyik oldalról szedted a második évad részeit, ott van a harmadik évad részlistája is! Igaz nem az összes, de ami ott van, az nem túlságosan Clone Warsra passzoló, de majd meglátjuk...

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.09.01. 17:43:49

Hmm. érdekes... tényleg... Nem hinném, hogy ez clone wars. Mondjuk annak örülök, hogy a Lucasarts a 2. szezon után is folytatja az animációs munkáit, viszont nem kell feltétlenül Clone Wars témában. Pl. lehetne a 3. és 4. rész közötti 17 évet is kitölteni valami sorozattal. Bár elég furák a címek, mert valamelyik Boba Fett szökéséről ír, valamelyik pedig "az ifjú Qui-Gonn Jinn"-ről. Vagy valami válogatás lesz, vagy csak valami kamu. Ám ha kamu, a második évad részlistája valszeg akkor sem. Csak azért, mert a Holocron Heist, és a Cargo of Doom epizódok már teljesen hivatalosak ( elvileg :) )...
süti beállítások módosítása