Van Bannerünk!

ffixer

Na végre ez az oldal is eljutott arra a szintre, hogy saját bannere legyen. Természetesen ez is egy reklám az oldalnak (ha rákattintasz a képre, akkor az átvisz a www.clonewars.blog.hu-ra), hogy azok a CW rajongók is megtalálják a blogomat, akikhez még nem jutott el az információ az oldalam létezéséről. Aki esetleg nem ismerné fel: a banner Codyt ábrázolja akció közben. A képet amúgy a második CW évad traileréből szedtem, remélem tetszik. Ha bármi kifogásotok van a bannerrel kapcsolatban, csak nyugodtan írjátok meg kommentben. Legrosszabb esetben lecseréljük...

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr491360170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SuperGalaxys · http://clonestories.blog.hu/ 2009.09.04. 19:23:26

Van két rossz hírem :(
A hangosmesek.lapunk.hu-t törlésre ítélték, és a youtube-ról is leszedték a Clone Wars részeket! És tudtommal te is a fenn említett weblapról szeded a részeket, úgyhogy a 2. évaddal lehet hogy gondok lesznek!

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.09.04. 20:30:52

Ajajj, ez tényleg gáz. Utána nézek, hátha találok olyan helyet, ahonnan belinkelhetem az elvesztett CW epizódokat. Nagyon fontos: Ha valaki talál olyan helyet, ahova fel vannak töltve a részek, nagyon gyorsan szóljon! Itt!
süti beállítások módosítása