CW játékbemutató #3: Path of the Jedi

ffixer

A Path of the Jedi című online játékról írtam már nektek itt a blogon, ám most újra előveszem, elvégre most van a nagy játékbemutató sorozatom. Annyit már most elárulok, hogy a Path of the Jedi messze a legjobb online játék azok közül, amiket bemutattam. Az elején kiválaszthatjuk, hogy kit szeretnénk irányítani (Ashoka, Anakin, Yoda), majd választhatunk egyet a 3 fejezet közül (Shadow of Grievous, Assasin Snare, Ambush on Vassek). 1 fejezet sok kis küldetésből áll. Ráadásul mindig 2 küldetés közül válaszhatunk. Mondok egy példát, hogy hogyan is működik ez: Anakinnal játszol, és egy küldetés után elmondod a mesterednek, Obi-Wannak, hogy eltűnt a droidod, R2 akinek mellesleg minden benne van a memóriájában, ezért veszélyes lehet, ha rossz kezekbe kerül. Ezek után Obi-Wan azt mondja, hogy "akkor keresd meg"- majd elmegy. Ám még mielőtt elindulnál kiszabadítani R2-t, kapsz egy hívást Rextől, hogy "Segítség, a droidok túlerőben vannak! Szükségünk van egy Jedi-re!". Ezek után rajtad áll, hogy megkeresed-e a droidodat, vagy előbb inkább segítesz Rex-nek. Mondjuk tegyük fel, hogy segítesz Rex-nek, és csapatának, és aztán visszatérsz a hajódra. Oda jön Obi Wan, hogy "meg ne feledkezz R2-ról"-majd elmegy. Ezek után te megint kapsz egy hívást pl Ashokától, hogy "mesteer segíííts!". Magyarán minden küldetést el kell majd végezned, de ha akarod halogathatsz néhányat. A küldetések álltalában vagy abból állnak, hogy ölj meg x számú droidot, vagy szerezz meg valamit, vagy segíts valakin, stb... Egy online játék szintjével mérve rendkívül változatos, és érdekes. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Katt ide, hogy kipróbálhasd!

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr961363343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SuperGalaxys · http://clonestories.blog.hu/ 2009.09.06. 13:39:59

Ezt a játékot nem is ismertem de most kipróbálom. Egyébként lenne egy ötletem: mi lenne, ha a játékokat is lehetne osztályozni mint az epizódokat?

SuperGalaxys · http://clonestories.blog.hu/ 2009.09.06. 14:31:33

Na, most próbáltam ki, és szerintem egész jó! Ha lehetne értékelni akkor szerintem 93%

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.09.06. 19:06:11

Nem, értékelni nem lehet, de majd a hónap végén lesz egy szavazás, hogy meik a legjobb CW-s online játék, azok közül, amiket bemutatttam
süti beállítások módosítása