CW játékbemutató #5: Sharpshooter

ffixer

Ahogy igértem: visszatértem Magyarországra, és folytatom a blogolást. Szóval jöjjön a CW játékbemutató sorozatom ötödik része, ahol a Sharpshooter c. CW-s online játékról tartok élménybeszámolót. Hát, a Path of the Jedi-t nem veri le a játék, de a Republic Heroes demójánál még mindig sokkal, de sokkal jobb. Sőt! Nálam elfoglalta a második helyezést, közvetlenül a Path of the Jedi után. Igen, ez is csak egy szimpla lövöldözős cucc, mint a Swamp Station Sweep, viszont sokkal hangulatosabb, annak ellenére, hogy nem cserélődnek a helyszínek, nincs több féle fegyver, nincsenek átvezetők a szintek között... Tulajdonképpen arról van szó, hogy egy kiképzés alatt lévő klónt kell irányítani, aki most "vizsgázik" a mesterlövész tudományából. Ebből adódóan nem igazi, hanem hologramm ellenfelekkel kell szembenézni. Lesznek itt droidekák, rohamdroidok, szuperharci droidok, 2 fajta lebegő gömb (ők nem hologrammok), valamint jedik. Igen, jól hallottátok, hologramm jedikre (konkrétan Anakinra, és Obi-Wanra) is lehet lőni, de pontlevonás jár, ha eltalálod őket. Akkor engednek át egy pályán, ha letelik az idő, és ezalatt elérted a célnak kitűzött pontösszeget. Ez a bal alsó sarokban található, még a saját pontjaid a jobb alsóban. Ha eléred a célt, akkor még megy tovább a pálya, így előfordul, hogy pl. 150 pontot szerzel, amikor csak 100 a cél. De ez nem baj, mert akkor a következő pályát 150 ponttal fogod kezdeni, és csak 150 pontot kell szerezned ahhoz, hogy meglegyen a 300-as álomhatár (amúgy a célokat nem'tom pontosan). Külön figyelmesség még a játék készítőitől, hogy játék közben is meg lehet nézni az instrukciókat, valamint a High Score listát. Nem is nagyon tudom, hogy mitől/miért van ilyen jó hangulata a játéknak. Itt valahogy sokkal nagyobb élmény lövöldözni, mint mondjuk a Swamp Station Sweep-be, pedig a változatossági szint sokkal alacsonyabban van, ráadásul a Kaminoi környezet azért mégsem fogható Rodiához. Ez van, valahogy élvezet, és kész! Egyszer játszátok végig, megéri ;)


A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr581385843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Duyse 2009.09.16. 17:21:04

ebbe még az a jó hogy a live fire-be ad kódot

SuperGalaxy 2009.09.18. 12:20:48

Nálam olyan is volt, hogy 385 pontot szereztem a százas célnál (:D

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.09.18. 15:25:21

Hehe, pedig én csak példának írtam :D

SuperGalaxy 2009.09.18. 16:14:53

Amúgy küldtem neked egy emailt.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.09.18. 18:43:11

Én meg válaszoltam rá... Ha ezután te válaszolsz rá, akkor itt ne írd meg. Megnézem anélkül is :D De azért kösz, hogy felhívtad a figyelmemet :)
süti beállítások módosítása