CW játékbemutató #6: Fierce Twilight

ffixer

Ehhez hasonló stílusú CW-s játék (azok közül, amiket eddig bemutattam) csak a Gunship Over Florrum volt, ami a legjobb esetben is csak 5 percre kötötte le az embert. Ám ezúttal most egy annál sokkal jobb darabbal van dolgunk. Valahogy olyan volt ez a játék, mint a Path of the Jedi. A CW rajongók könnyen megszerethetik, elvégre élmény vele játszani. Ám itt egyáltalán nem arról van szó, hogy változatos lenne (igaz, néha az űrben, a hajók között, néha egy bolygó közelében, néha meg akár egy bolygó légkörében is harcolhatunk), egyszerűen csak jó vele játszani. Ez talán annak köszönhető, hogy az ellenfelek (főként droid harcászok) többféle mozgástechnikát alkalmaznak ellenünk. Azaz nem mindig úgy van, hogy egyenesen repül felénk, várva, hogy szétlőjük. Nem, itt össze-vissza cikáznak, miközben igyekeznek szétlőni, vagy épp beléd menni, hogy a karambolnak köszönhetően felrobbanj. Ilyenkor lemegy egy életed, amiből 3 van egy pályán (ezeket amúgy a képernyő tetején látható 3 jedi szimbúlum jelzni). Persze azért nem kell ám félni, ha felszedsz egy sárga színű Bonus Item-et, akkor kapsz egy +életet. Ha pirosat szedsz fel, akkor a pajzsod töltődik max-ra (bal alsó sarok). A pajzsnak az a célja, hogy kibírj néhány ellenséges lövést. Szóval ha csak egy találat ér, akkor attól még nem fog felrobbani a Twilight hajód. Emellett fontos még megemlíteni a kék Bonus Itemet is, amivel a fegyveredet tudod fejleszteni (1-es az alap, 2es-re, majd 3as-ra tudod őket fejleszteni). Aztán ott van az ágyú csíkja (jobb alsó sarok), ami mutatja, hogy mikor töltődik max-ra az ágyúd. Ha feltöltődik, akkor egy kis ideig folyamatosan csapódik ki a lézersugár a Twilight-ból (lásd a képen), ami hatalmas előnyt nyújthat. Amúgy a folyamatosan kicsapódó lézersugár mérete függ a fegyvered szintjétől is (a 3as-on nagyon durva :) ). Amiről még nem beszéltünk az képernyő felső részének közepét elfoglaló Distance csík. Ez mutatja, hogy hogyan haladunk a pályán. Értelemszerűen, ha a nyíl a végéhez ér, akkor vége van a pályának, és léphetünk is a közepére. Többet nem tudok mondani erről a remek kis játékról, inkább próbáljátok ki!

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr621392171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SuperGalaxys · http://clonestories.blog.hu/ 2009.09.19. 16:46:27

Szerintem is jó játék, a bombázók mikor jönnek az durva:D És jó a fejlesztés is. Nekem is bejött, én is ajánlom mindenkinek!

SuperGalaxys · http://clonestories.blog.hu/ 2009.09.19. 17:01:44

Egyébként te hányadik szintig jutottál? Én az 5.-ig.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.09.19. 18:01:56

Azt már nem tudom pontosan. Régebben játszottam már vele többet, most csak egy kicsit... De most hogy beírtad, majd biztos megpróbálok eljutni a 6.-ig :D

SuperGalaxys · http://clonestories.blog.hu/ 2009.09.19. 20:00:51

Azt nem írtad, hogy van ellenségnek a keselyű, a Magna Guard vadász, meg egy zöld csíkos keselyűdroid. Aztán talán van még egy piros csíkos is.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.09.19. 20:16:31

A keselyű droid megegyezik a droid harcásszal, vagy legalábbis a sorozatban így hívják. És azt írtam, hogy az ellenfelek főként droid harcászok. Amúgy kijátszottam, 8 szintből áll a cucc. A 6.-nál már a hátad mögül is jönnek :D

SuperGalaxys · http://clonestories.blog.hu/ 2009.09.20. 08:58:38

Hpp, tényleg írtad... Bocsi, nem vettem észre.

SuperGalaxys · http://clonestories.blog.hu/ 2009.09.20. 09:18:08

Na nekem most csak a 8. nem sikerült.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.09.20. 14:09:01

De ha mondjuk meghalsz a 8.-on, attól még folytathatod az utolsó pályától. Csak a pontjaid nullázódnak le...

SuperGalaxys · http://clonestories.blog.hu/ 2009.09.20. 14:49:39

Azt tudom, csak már nem volt hozzá kedvem :-)
süti beállítások módosítása