Novemberben is érdemes lesz velünk tartani!

ffixer

Szinte hihetetlen, de már egy hónapja annak, hogy a második évad elkezdődött. Azóta megéltünk négy epizódot. Ezek közül véleményem szerint volt 2 jó (Holocron Heist, Senate Spy), 1 nagyon jó (Cargo of Doom), és egy katasztrófálisan rossz (Children of the Force) epizód. Ám volt/van most egy három hetes szünet (őszi szünet?) a CW-nek, ami azt jelenti, hogy az ötödik epizód átcsúszott novemberre. Szóval ebben a hónapban folytatódni fog a sorozat második évadja, reményeim szerint nem is akárhogyan. Hiszen a November 6.-án bemutatkozó Landing at Point Rain az előzetese alapján egy kötelező-megnézendő epizód lesz, szívből remélem hogy a többi is. Aztán az októberi beköszöntőmben igértem olyat is, hogy lesznek majd érdekességek/furcsaságok/bakik a második évadból. Nos elárulom, hogy az őszi szünetre tervezett mega-bejegyzésem pont egy ilyen lett volna. Összegyűjtöttem volna benne az eddigi 4 epizód érdekességeit. Ám úgy tűnik, hogy ez egy kicsit csúszni fog, de még november első felében meg lesz. A csúszás amúgy nem csak annak köszönhető, hogy lusta vagyok, hanem annak is, hogy úgy gondoltam, hogy inkább 5 részenként csinálok majd ilyen összeállítást. Szóval valamikor a Landing at Point Rain után várható majd. Aki az eddigi részekbe észrevett valami furcsaságot, az mindenképp írjon nekem a clonewarsblog@citromail.hu e-mail címre. 
Aztán itt van a csak félig-meddig megoldott videó válság, ami "szerencsére" mostmár csak az első évad második felére volnatkozik. Persze ha valakinél mennek a yv.hu-s vidik, annak úgy is tök mindegy... Remélhetőleg majd meg lesz oldva ez is. Nem hinném, hogy itt van ez a nagy világháló, és nem lehet sehonnan sem megnézni/letölteni a szinkronos CW részeket (tudom, hogy a megaupload-on elvileg fenn van, de már onnan is letörölték). Aztán novemberben már tényleg szeretném befejezni a játékbemutató sorozatomat, remélem sikerülni is fog!
Szóval folytatódik a második évad, tarson mindenki velem/velünk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr441487368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása