November karaktere - végeredmény!

ffixer

Mint ahogy a múltkor, most is több mint félszáz szavazat érkezett egy hét leforgása alatt. Ám most nem volt olyan előrelátható a végeredmény, mint a múltkori szavazásnál. Itt most egy nagyon komoly versenynek lehettünk a szemtanú. Bár igaz, hogy nem volt egy döntetlen se, de akkor sem voltak olyan óriási szavazat különbségek, mint októberben. Öt versenyző, öt helyezett, lássuk is őket!
5. helyezett:
Most mondhatnám, hogy csodálkozom azon, hogy a rendkívül ellenszenves Rush Clovis szenátor csak 1 szavazatot kapott, de ez teljesen érthető. Egyedül az a jó ebben a szereplőben, hogy néha lehet röhögni a bénaságain, úgy tűnik ezért adott neki valaki egy szavazatot.
4. helyezett:
Yoda mester a múltkori szavazásban a második helyet érte el, ám itt most csak a negyedik helyen végzett, bár az a 8 szavazat még így is elismerésre méltó, gratulálunk neki!
3. helyezett:
Minden idők leghíresebb asztrodroidja, R2-D2 végezhetett ezen a megtisztelő helyen, 9 szavazattal.
2. helyezett:
A Clone Wars leghíresebb admirálisa kapta meg az ezüst érmet, nem kevesebb mint 13 szavazattal. Nem másról, mint a bajszos Yularen admirálisról van most szó. Taps, taps! Találkozunk vele Decemberben (jajj, hol van az még...).
1. helyezett:
Hiába vannak itt híres, és népszerű droidok/admirálisok, az aranyérmet Obi-Wan kapta meg, 20 szavazattal! Gratulálunk neki, mostantól láthattok majd képet, és adatokat róla a menüpont bal oldalán!



 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr961506507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SuperGalaxys · http://clonestories.blog.hu/ 2009.11.07. 09:18:43

Akkor ma lesz a Landing at point rain értékelés?

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.11.07. 10:35:10

Az a baj, hogy még nem tölthető le a Landing at Point Rain :( De amint letölhető lesz, és megnézem felirattal, igérem hogy kirakom az értékelést!

Eszchan · http://jedirend.com 2009.11.08. 10:28:22

Csak azért regisztráltam, hogy ezt beírhassam: örülök, hogy van, aki használja az ikonjaimat :) A november karaktere képre gondolok itt most elsősorban. ^^
süti beállítások módosítása