Határidő módosítás!

ffixer

 Már többen is (ketten) írták, hogy nem tudják befejezni a sztorijukat időben, mivel - ismerjük be- a december elég sűrű hónap. Karácsonyi programok, közeleg a félév, sokat kell tanulni stb... szóval ilyenkor tényleg nincs sok idő a sztori írásra. Ezért az lenne a javaslatom, hogy megszavaztatom veletek a határidőt. Két választás van, egyik az, hogy maradunk a megbeszélt december 13.-nál, vagy átrakjuk az egészet egy héttel későbbre, december 20.-ra. Későbbre azért nem, mert azután már jön a karácsony, meg az újév, meg még kitudja mi, és akkor már 1. én sem szeretnék ezzel foglalkozni 2. szerintem ti se ezzel lennétek elfoglalva. Szóval ez a két választás lehetséges, a választás a ti kezetekben van!
Szerk: A szavazás lezárult, az új határidő ezennel December 20., de ha valaki kész, az már most is elküldheti remekmívét a clonewarsblog@citromail.hu-ra.

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr701583880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.12.08. 20:36:37

Hupsz, most látom csak, hogy már 15 szavaz összejött a december 20.-ra.
süti beállítások módosítása