Ki-A(di)-kiráááály? Ki-adi Mundi... (december karaktere eredményhirdetés)

ffixer

Jól van na, elég gagyi szóvicc ez itt a címben, de hát jobbat nem tudtam kitalálni most így hirtelen. Szóval amíg a feliratos Brain Invaders feltöltődik a megavideo-ra (a késésért itt is elnézést kérek), addig gondoltam lezárom a december karaktere szavazást, és kihirdetem a győztest. A jelöltek között itt volt; Barriss Offe, Karina királynő, Yularen admirális (aki a múltkori szavazás második helyezettje volt), Ki-Adi Mundi, és az ő klónparancsnoka, Jet. Lássuk is az eredményeket.
4. helyezett: Yularen admirális
Sajnos most is beigazolódott, hogy az, aki egy múltkori szavazásból szökik át, már sokkal kevesebb eséllyel indul a következőn. Szóval lehet, hogy ezt a baromságot kiveszem a következő alkalomra. Amúgy most csak 6 szavazatot kapott, ami jóval kevesebb, mint a múltkori eredmény.
3. helyezett: Karina királynő
Van aki szerint vicces, van aki szerint röhejes. Mindenesetre 17 szavazatot őfelségének is sikerült összegyűjtenie.
2. helyezett: Barriss Offee, és Jet parancsnok
Azt hiszem egyszer már volt rá példa, hogy két darab második helyezettünk is volt. Hát most is így van, ugyanis Luminara padawanja, és Ki-Adi Mundi klónparancsnoka is 36 szavazattal büszkélkedhet. Gratulálok nekik!
1. helyezett: Ki-Adi Mundi
Hosszú f
ej, kék lézerkard, ősz haj. Ezt a három dolgot itt nagyon csíphetik az oldal látogatói, mert az ezzel a tulajdonságokkal rendelkező Ki-Adi Mundi nevű jedi mestert 39 szavazattal vitték a dobogó élére. Tapsoljuk hát meg!

Hiszitek, vagy sem, de eddig a decemberin szavaztatok a legtöbben. Eddig az októberi 53 szavazat vitte a prímet (novemberben 51 volt), ám most nem kevesebb, mint 134(!!!) szavazatot gyűjtöttünk! Oké, most egy kicsit több idő volt, de még így is sokkal nagyobb az arány! Amúgy Ki-Adi Mundi képét, és adatait hamarosan láthatjátok kinn az oldalon!

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr271594315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barkó 2009.12.18. 15:56:39

Jupííííííííííík!
süti beállítások módosítása