yv helyett vimeo

ffixer

Talán még sokan emlékeznek rá, hogy idén ősszel volt egy kis videó válságunk, azaz a yv.hu-s videók nem működtek. Végül találtam egy (fél)megoldást, ugyanis az első évad 22 részéből 13 fent volt a megavideo-n. Viszont még mindig volt 9 olyan (Rookies,Tresspass,Hidden Enemy, Blue Shadow Virus, Mystery of Thousands Moons, Storm Over Ryloth, Innocents of Ryloth, Liberty on Ryloth, Hostage Crisis) ami nem működött. Szerencsére a vimeo-n van felhasználó, (Slowmo2) aki feltöltötte az egész első évadot, szóval innen majd berakom azt a 9 részt. Ami pedig a többit illeti, nos szerintem teljesen jó nekik a megavideo-s cucc. Ha valaki pedig még is vimeo-sat szeretne, hát az majd szépen fogja magát, és megnézi a honlapon. A következő részt (Grievous Intigue) pedig majd feltöltöm a vimeo-ra is. Aztán meglátjuk, ha előbb elvégződik a folyamat, mint a megaupload-megavideós, akkor lehet, hogy mostantól a vimeo-s részeket láthatjátok kint az oldalon. Hogy higgyetek a szemeteknek ki is rakok egy részt az első évadból, egy olyat, amelyik az említett 9 epizód között van. Mondjuk a... Tresspass!
Szerk.: Kint van mindegyik rész!

Star Wars: The Clone Wars S01E15 from Slowmo2 on Vimeo.

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr331597840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aszlam 2009.12.14. 20:11:27

Hat nem tom lehet h a gépem miatt de akadozik az egész.
ne vimeosakat rakjal ki a megaupload szerintem tökéletes és szerintem mindenki akki itt nézni ne mcsak nézni akarja hanem letölteni szal szerintem egyszeruen rakd ki a feliratos videónak az URL-jét és kész.

barkó 2009.12.15. 16:00:35

@Aszlam: Már egy hibapont én csak nézem és tudok mondani mást is!

barkó 2009.12.15. 16:02:27

Éljen ffixer! Megmentett az öngyilkosságtól vagy az őrülettől! (szerintem) A következő hónap karaktere szavazásba vegyük be őt is! XD

Omy 2009.12.15. 18:31:09

@barkó: tényleg, Fisto benne lehetne. hiszen az utolsó részben is szerepelt.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2009.12.15. 18:43:16

@Omy: Majd meggondolom.
@barkó: Örülök, hogy segíthettem :D

barkó 2009.12.20. 16:42:53

Vímeó vimeóóóóóóóóóóóó
itt az új vimeo baba
ha fázik akkor elkezd bgni
ha alszik akkor gyorsan felébred és elkezd bőgni
ha éhes akkor elkezd bőgni
ha szomjas akkor elkezd bőgni
ha bármit csinál elkezd bőgni
ha TE csinálsz bármit akkor KEZDJ EL BŐGNI TE IS!
süti beállítások módosítása