Meki + Star Wars= OMG!

ffixer

Bár valószínű, hogy ez a Happy Meal ajánlat csak az amcsi hamburgerzabáldákra vonatkozik, azért érdemes egy ki pillantást vetni a figurákra. Jó, persze igaz, hogy csak kulcstartó, de nézzétek meg már Anakint! 5-ször akkora a feje, mint a fénykardja! Ez mondjuk Darth Vadernél is így van, de az valahogy nem néz ki ennyire hülyén. Na mindegy, csak kiraktam, hogy szörnyülködhessetek egy jót Anakin fején. Még ha lesznek itthon is ilyen happy meal-ek, én akkor se fogok venni belőlük. Ennek az az egyik oka, hogy már egy ideje nem vagyok nagy mekibe járó (minek amikor mellette van egy sokkal jobb pizzéria, de most nem?), a másik pedig az, hogy akkor inkább már maradok a normális CW kulcstartóknál (azokból Rex egyébként is megwan).

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr581726812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2010.02.03. 20:43:13

A hajókkal nekem sincs bajom, de az az Anakin... hehh... elég csak ránézni, és elfog a röhögés... hehh... hehehehe

Commander Bly 2010.02.03. 21:49:58

Yoda komolyXD amúgy nekem pár ével ezelőtt kaptam egy hasonlót egy ilyen mini lézerkard sötétben mint a neon ugyanolyan...

Tetezui · http://www.starwarstheclonewars.weboldala.net/forum 2010.02.04. 14:41:08

Yoda az jól sikerült, de az X-wing és Anakin azok haláliak. De egyébként ott van R2-D2 akit már párszor kiadtak mekis készletben.

Ariza (törölt) 2010.02.04. 17:41:37

Hát R2 az legalább jol sikerült, yoda meg csak azér lett jo mer még legalább ugyahogy arányos lett, nem ugy mint anakin akinek a testét 10szeresére a fejét meg 5szörösére csökkentették. Az ien mekis szarért meg amugy se adok pénzt (ezek a jó kis cw-s figurák se változtattak ezen), mer van két vizes zsemle közötte egy medveszar meg vmi kis zöldség ami soha nem látott napot. Haverom volt ott nyárimunkán azt mondta hogy ott állatják a kaját azt vmikor a többnaposat adják oda, ott csak a fagyi jo adott is vagy 2őt ingyen a gyerek:D. - Ugyhogy az jo volt, de amugy meg szar hely. Én inkább tippmixre baszom el a pénzem mer az még olcsóbb is és még az is lehet hogy nyerek.
süti beállítások módosítása