Clone Wars történetíró verseny 6.rész: Futóháború

ffixer

Most van először, hogy egy nap két történetet is elemzek nektek, úgyhogy örüljetek :D
Ezúttal Omy írt nekünk egy 3 oldalas "futóháborút", ami sem hosszúságát, sem történetét tekintve nem állná meg a helyét a sorozatban (hogy miért, arról majd később olvashattok), viszont ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy rossz lenne, sőt...! A Holocron Heist-ben ugyebár a szepik kiűzték a köztársasági erőket a feluciáról, köszönhetően a lényeges túlerőjüknek. És most - hogy a fura növényekkel teli világ elesett - a következő célpont Rhen Var. Ez többek között a Star Wars: Battlefront első, és második (utóbbiban csak letölthető tartalomként volt jelen) részéből is ismerős lehet. Akárcsak a Hoth, ez is egy havas bolygó, csak itt épületek is találhatóak. Na szóval a szepik elindulnak, hogy felszámlálják a Shaak Ti vezetése alatt álló köztársasági erőket, és elfoglalják a bolygót. Egyébként a történetben fontos szerepet játszik Neyo (ismerős lehet a Sithek Bosszúja Order 66-os jelenetéből), és San Hill is. A köztársaság azt tervezi, hogy leszállni sem fogja engedni a szepiket. Szerintem egyébként az egész sztori legjobb ötlete volt az, hogy a köztársaságnak meg kell kerülnie a bolygót (ami közben elég gyorsan forog is), hogy a feluciára néző oldalon legyenek, és ott meg tudják állítani a szepiket. Ezért az ötletért tényleg csak gratulálni tudok ;) Aztán végül is a köztársaságnak sikerül még leszállás előtt megsemmisíteni a szeparatista erőket. Gondolom innen van a "futóháború" cím is.
Tehát mint már mondtam, ez a sztori nem állná meg a helyét CW epizódként.
Nem csak azért, mert rövid, de nehezen hinném, hogy sokan néznének egy olyan részt, ahol a köztársaság áldozat nélkül nyer.
Viszont az kétségtelen, hogy ez így történetnek teljesen érdekes, és bevallom: Amíg tartott (kb. 3 perc), én nagyon is élveztem. Annak ellenére, hogy nem lett túl hosszú, azért igen is foglalkoztál vele. Grat!
Ui.:Bocsánat az elnyújtott képért, ilyenre sikeredett...

LETÖLTÉS!

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr741779212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omy 2010.02.22. 19:09:22

jaja. a csatajelenetbe már nem mentem bele (idő ill. lustaságXD) ezért lett ilyen rövid és áldozat nélküli.am kösz.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2010.02.22. 20:06:15

@Omy: Végülis ötletnek azért nem volt rossz ez a futóháború :)

barkó 2010.02.25. 17:38:05

ffixer ,Omy valamelyikőtök elküldené nekem a sztorit?
babkop@gmail.com
süti beállítások módosítása