Clone Wars történetíró verseny 5.rész: Visszatérés a geonosisra

ffixer

Ötöddiként katona guy sztoriját vettem gorcső alá. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy eddig ez az első olyan sztori, amin nagyon érződik az, hogy csak gyorsan össze lett rámolva. Igazából arról szól, hogy a Köztársaság Cad Bane nyomát követkve eljut a Geonosisra, ahol kiderül, hogy egy droidgyár építése van folyamatban.
Igazából olyan ez a rész, mint a Landing at Point Rain, csak épp több szereplővel, és összekapkodottabb történettel. Akárcsak - véleményem szerint- minden idők legjobb CW epizódjában, úgy többek között itt is szerencsénk lesz a barlangos, és az erődös jelenethez. Az ottani szereplők - Ashoka, Anakin, Yularen, Rex, Jet, Ki-Adi Mundi, Waxos, Ököl(...)- ide is át lettek emelve, illetve vannak még olyanok is, akiket már
láthattunk a sorozatban, de ott viszont nem (Denal, Cody, Cad Bane...).
Bár én nem harapok azért, ha valamiben van helyesírási hiba (ilyeneket ejteni emberi dolog), de itt már olyan nagy számban található, hogy engem kifejezetten zavart.
Nem is csak elgépelések, de vannak olyan mondatok, amelyeknek nincs is értelme (pl:
--Miért mi megyünk mindig magával százados a tábornokkal nagyobb biztonságban lennénk-mondta Denal.), illetve a mondatvégi írásjel sem mindig ugyanaz, aminek kéne lennie. Nekem úgy tűnt, hogy ezzel a sztorival nem sokat foglalkoztál, főleg hogy alig tér el valamivel a Landing at Point Rain-től.
LETÖLTÉS!

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr111778153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barkó 2010.02.24. 20:14:43

A Mondat így már értelmes:
-Miért mindig mi megyünk magával százados, a tábornokkal nagyobb biztonságban lennénk-mondta Denal.
Vagy:
Miért mindig mi megyünk magával százados?A tábornokkal nagyobb biztonságban lennénk-mondta Denal.

barkó 2010.02.25. 17:36:52

ffixer, katona guy valamelyikőtök elküldené nekem a sztorit?
babkop@gmail.com
süti beállítások módosítása