Clone Wars történetíró verseny 7. rész: Az elveszett város

ffixer

A mai menü Aszlam sztorija. Nézzük is meg...
Kezdjük ott, hogy szerintem jó dolog, ha egy történet több szálon is fut (mint mondjuk a nagykedvenc Landing at Point Rain-ben), de azért ha a szálaknak (ebben az esetben kettőnek) semmi közük nincs egymáshoz, hát azért az eléggé furcsa.
Az egyik szál a Mardánia-i ütközetet mutatja be, a másik pedig a Kordan-i békekötést Padméval, és a bolygó királyával, Korsannal. Utóbbi elég simán zajlik le.
Persze a bolygóról megtudunk egy érdekességet, de a békekötés folyamatában semmi bökkenő sincs, így azt kell, hogy mondjam - remélem Aszlam nem fog haragudni rám :O- ,hogy ez a szál teljesen felesleges volt.
Az sem igazán jött be, hogy más részekből vágtál be képeket. Mármint oké, ez nem baj, de miért raksz ki a Ryloth-i blokád áttöréséről képet, miközben én a Mardánia-i blokád áttöréséről olvasok? Na mindegy, végül is kép miatt semmit nem fogok leértékelni, elvégre az nem is volt alapvető elvárás. Magyarul ha a Mici Mackó kalandjai-ból raksz ki képet, azt sem számítom bele (persze ettől még ne rakjon bele senki).
A harc egyébként elég rövid, és szinte az összes ötlet, és beszéd a sorozat részeiből lett átemelve. A címadó elveszett városra is Mardánia-n találnak rá.
Illetve a történet végére bekerül Gunray, és Ventress is, de én az egész befejezést - úgy ahogy van- eléggé összecsapottnak éreztem.
Szóval ja, azért lehetett volna jobb ez a sztori, de azért a Mardánia-i csatajelenetekkel (még ha az ötletek nem is voltak túl eredetiek), nem volt semmi komolyabb baj. Jól leírtad, hogy éppen mi történik, és hogyan. Szóval szerintem azért egyszer érdemes elolvasni.
LETÖLTÉS!
 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr781790638

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: laptop computers amazon prime 2018.06.03. 21:10:26

Www creditos gratis jasmin - How long does it take for modafinil to leave your

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barkó 2010.02.26. 13:08:18

ffixer, Aszlam valamelyikőtök elküldené nekem a sztorit?
babkop@gmail.com

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2010.02.26. 14:34:41

@barkó: Figyelj, annyira azért nem lehet nehéz innen az oldalról letölteni... Csak egy kattintás, minek kell e-mailbe elküldeni?

barkó 2010.02.26. 16:23:23

@ffixer: Csak! Csak! Csak! Már írtam supergalaxys sztorijánál. Mert berakom a gépemen a novellák a Clone Wars -ban.

barkó 2010.02.26. 16:24:23

Három malac körbevette Kit Fisto -t. Vajon mit fog tenni A jedi mester a három kocsiban ülő malac ellen.

Commander Bly 2010.02.26. 20:15:29

Hát téleg furcsa hogy egyik pillanatban Padme nyugis élete,aztán hirtelen háború és semmi közük egymáshoz.Hát olyan elfogatható és jó közt van mert a beszélgetések is túl egybevannak legalább lehet volna köztük sort kihagyni vagy valami mert egyik pillanatban droidok tervezgetnek másikban a klónok beszélgetnek.De nem rossz.
süti beállítások módosítása