Ég veled tél, ég veled...

ffixer

Furcsa, de számomra valahogy nagyon gyorsan elszált a február, annak ellenére, hogy csak 2 új CW részt (Voyage of Temptation, Duchess of Mandalore) tudtunk megnézni ebben a hónapban. Na de holnaptól már tavasz. Tavasz: elolvad a hó, nincs több szánkózás, nincs több kellemes hideg, helyette majd a hülye nap belesüt a szemünkbe, meg fogunk sülni, és be költöznek a hülye rovarok a házainkba. De hogy azért valami jó is legyen, időnként majd megnézhetünk 1-1 Clone Wars részt. Márciusban két rész lesz majd. Az egyik a Senate Murders, ahol Padmé lesz a főszereplő, és várhatóan egy nyomozós rész lesz. A 16.-ik Cat and Mouse-ról még nem tudni semmit, de mivel eddig még teljesen egyedülálló rész a CW 2.évadjában még nem volt, ezért gyanítom, hogy ez a 15.-nek lesz a folytatása.
És azt is megígérem, hogy még ennek a hónapnak az elején megcsinálom a 8.-14. rész furcsaságok/érdekességek/bakik(a sorrendet mindig össze-vissza cserélgetem) bejegyzést.
És ami a legjobb: Március után már Április lesz, Áprilisban pedig lesz szülinapi meglepetés! Remélem még nem szivárogtak ki infók, így remélhetőleg még fogalmatok sincs arról, hogy mi lesz, de reményeim szerint tetszeni fog nektek.

Reklám: FONTOS!
KATT A SZÖVEGRE RÉSZLETEKÉRT!

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr591797956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nabopolasszar 2010.02.28. 22:12:57

csak úgy szólok hogy már beírtam mi lesz a Cat and Mouse-ban":Obi-Wan and Anakin must deliver troops to Christophsis while the planet is under Separatist control. They encounter Separatist Commander Admiral Trench and get more than they bargained for."

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2010.03.01. 17:07:36

@Nabopolasszar: Ezt a leírást hol találtad? Mert a wookie-n nincs fenn...

grievous 2010.03.01. 22:07:59

A cartoonnetwork.hu-n mar kint van hogy hamarosan jon a masodik evad.

barkó 2010.03.02. 17:52:44

Jaj ne egy újabb karakterszavazás!

Gree parancsnok 2010.03.02. 18:57:03

@Nabopolasszar: megint egy christopsios rész.annak már rég vége kéne hogy legyenXD
süti beállítások módosítása