A jövő karakterei, járművei! (+ jelenlegi elvárások)

ffixer

A wookiepedia-n böngészve találtam egy oldalt (amit ezután ki is fogok rakni a linkekhez), ahol elég sok érdekességet lehet találni a második évadról. Többek között azt, hogy milyen új szereplőkre, bolygókra, járművekre számíthatunk majd a következő részekben. Persze előfordulhat, hogy a lista - a jövővel kapcsolatban- nem teljes, de azért akkor is elég sok értékes dolgot lehet itt találni. Eddig a wookie-n 3 olyan epizódot (Senate Murders, Cat and Mouse, Bounty Hunters) mutattak be, amit mi még nem láthattunk. Ezekből most kigyűjtögetem az infókat, azaz hogy többek között milyen új szereplőkre, járművekre számíthatunk. Állítólag nem lesz olyan helyszín az elkövetkező három részben, amit sosem láttunk ezelőtt (majd a 18.-ban lesz a Malastare), szóval akkor maradjunk a szereplőknél, és a járműveknél.

Senate Murders (Március 19.)
- Szereplők
- Halle Burtoni (
KATT)
- Tan Divo (
KATT)
- Lolo Purs (
KATT)
- Mee Deechi (
KATT)
- Járművek
nincs infó

Cat and Mouse (Március 26.)
- Szereplők
- Trench Admirális (
VIDEÓ)
- Járművek
- Dreadnaught
- Stealth ship

Bounty Hunters (Április 2.)
- Szereplők

- Embo (
KATT)
- Rumi Paramita (
KATT)
- Sugi (
KATT)
- Seripas (
KATT)
- Járművek

- Halo (
KATT)
- Harvester

Sajnos nem sikerült mindenről wookiepediás infót találni. Egylőre eléggé megbízhatónak tűnnek ezek az adatok. Ahogy már mondtam - ezt az oldalt ki fogom tenni a linkek közé, mert van egy olyan érzésem, hogy ez még sokat fog segíteni a jövőben. Egyébként ezek alapján már vannak elvárásaim és "elő-véleményeim" az elkövetkezendő három résszel kapcsolatban. Íme:
Senate Murders: A második évadban már elég sok (többek között a múltkori) rész játszódott már Coruscanton, és kapcsolódott erősen az itteni politikához (Senate Spy, Duchess of Mandalore). Szóval ahhoz, hogy a 15. rész érvényesülni tudjon, ahhoz valami nagyon nagy extrára lesz szüksége. Illetve azt is remélem, hogy a Lightsaber Lost, és a Duchess of Mandalore után még képes lesz remek coruscanti helyszíneket bemutatni. Ha ezekre nem lesz képes, akkor nagy eséllyel el fog tűnni az eddigi coruscantos részek árnyékában (na jó, a Lightsaber Lost-nál már szinte biztos, hogy jobb lesz). Ha elég jó lesz a történet, a szereplők, és tényleg sikerül egy ilyen krimis-nyomozós hangulatot teremteni, akkor még van remény :) Én szurkolok neki, hogy tudjon még újat mutatni a sok coruscantos rész mellet.
Cat and Mouse: Úgy tűnik, hogy ez egy űrcsatás rész lesz. Ezúttal Trench Admirális lesz a szepi hajóhad vezetője, és ha űrcsata, akkor le merem fogadni, hogy Anakin is ott lesz a közelben. Várom nagyon, és remélem, hogy tud majd újat mutatni a Storm Over Ryloth, és a Malevolenc-trilógia után.
Bounty Hunters: Elárulom, hogy jelenleg ezt a részt várom a legjobban. Gyanítom, hogy ez is Coruscanton fog játszódni. Lesz egy csomó új jármű, és csomó új szereplő. Remélem, hogy ezek a fejvadászok (ha csak együttesen is) lesznek legalább olyan jók mint Cad Bane. Most már itt lenne az ideje, hogy valaki letaszítsa a trónról a nagy öreget. Csak ne szúrják el úgy, mint múltkor a Lightsaber Lost-ot, nem szeretnék megint csalódni.

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr841815795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gree parancsnok 2010.03.08. 19:23:29

trech admirális nem valami vonzó...
süti beállítások módosítása