A márciusi szenátorválasztás eredményei!

ffixer

Új hónap, új szavazás. Ezt már megszokhattátok. Legutóbb úgy döntöttem, hogy csak is szenátorokra lehet szavazni. Na nem azért, mint ha ők lennének a clone wars legérdekesebb szereplői, hanem csak azért, mert "ilyen még nem volt".

4. helyezett: Jerec miniszterhelyettes
Igazából Jerec volt az, akinek a személyiségéről nem lehetett sok mindent kideríteni, ugyanis csak két hologrammadást láthattunk tőle. Egy hamisat, és egy eredetit.
Magyarán nem az a figura, aki túl sokat szerepel. Talán ezért, talán más miatt, de csak két szavazatot kapott...

3. helyezett: Merrik szenátor
Véleményem szerint Merrik szenátor egy elég fura gonosz volt. Eleinte úgy tűnt, hogy egy sunyi ármánykodó kis figura, de később aztán személyiséget váltott, és leginkább olyan volt, mint Nuvo Vindi doktor utóda. Szóval ő többértelemben is "kétszínű".
Úgy tűnik nem csak nekem, de többnyire nektek se jött be, tisztelet a 11 fős kivételnek.

3(2). helyezett: Almec miniszterelnök
Akárcsak a hercegnőt túszul ejtő áruló, úgy Almec miniszterelnök is 11 szavazatot kapott. Éljen a semleges kormány, mi?

2. helyezett: Riyo Chuchi
A pantorai szenátort sokkal előnyösebb lett volna egy Tresspass utáni szavazásban szerepeltetnem, de mivel most szenátorok voltak (és a Duchess of Mandalore-ban azért ő is feltűnt egy rövid időre) terítéken, azért megérdemelte a szereplést. Egyébként 25-en szavaztak rá.

1. helyezett: Orn Free Taa
A pufi twi'lek szenátor már elég sok részben szerepelt. Általában vagy csak feltűnt egy pár pillanatra (pl: Hostage Crisis), vagy épp mellékszereplő volt (pl: Liberty of Ryloth). Legutóbb a Voyage of Temptation-ben szerepelt, és mit ne mondjak, eléggé felemelte az epizód színvonalát. Nem mondom, hogy egy évig tudnék rajta röhögni, de a 13. részbe teljesen megfelelő volt. 30-an szavaztatok rá. Tehát ő lett MÁRCIUS KARAKTERE. Ki gondolta volna...
 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr811826063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barkó 2010.03.10. 14:26:40

Chuchi szenátor a Hostage Crisis -ben is szerepelt.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2010.03.10. 16:24:08

@barkó: Ja, de ott se sokkal többet, mint a Duchess of Mandalore-ban...

Ariza (törölt) 2010.03.10. 17:58:21

Hát ezek a szenátorok... ez a politika már ide is begyürüzött:D:D:D. Én örülök hogy Free taa nyert, meg annak is hogy most normális szavazás volt nem olyan mint a legutóbbi:S

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2010.03.10. 18:00:36

@Ariza: Hát igen, annak én is örülök. Viszont még a csalás ellenére is egész sokan szavaztak a 9 nap alatt :)
süti beállítások módosítása