Fárasztó április...

ffixer

Vannak olyan karakterek a sorozatban, akik rövidtávon akár még viccesek is tudnak lenni, de ha belegondolunk, hosszú távon azért eléggé fárasztóak. Persze a március karakterének megválasztott Orn Free Taa is ilyen, de őt most sajnálatos módon ki kell hagynunk. Na akkor nézzük is, mi a választék.
Az első karakterünk a Senate Murders-ben szereplő Divo, aki... mondjuk úgy inkább fárasztott, mint nevettetett. De hát sebaj, biztos van akinek bejön a stílusa, részemről én inkább tovább lépek.
A második alanyon azonban már is sokkal többet lehet nevetni, mert ő egy tipikus szerencsétlen. Ő Rush Clovis, akihez annyi komikus helyzet fűződik, amennyit egyik más bankár kláni küldött sem mondhat el magáról. Ha az ő helyzetei nem dobták volna fel az epizódot, akkor most minden idők talán legunalmasabb részéről beszélnénk...
Na de kik fárasztják le a szerencsétlen nézőt leginkább? Igen, ki(k!), ugyanis többen vannak! Na? Úgy van! A B-1-es harci droidok. Nincs annyi ujj a világon, amivel meg lehetne számolni, hogy ezek hányszor le nem fárasztottak már engem. Legyen szó akár Clone Wars epizódról, vagy az egyik részről az új trilógiából.
Aztán nem hiányozhat innen Jar Jar Binks sem, aki többek között a Bombad Jedi, és a Gungan General hangulatát is elég alaposan feldobta. Persze ha túl sokat látod a képernyőn, akkor egy idő után már inkább rosszul leszel tőle (lásd: Baljós Árnyak).
Utolsónak végül is a Storm Over Ryloth-ban szereplő főgenyát válaszottam, aki nem más mint a neimodiai Mar Tuuk-ot választottam. Az egoista modorával szerintem simán köröket ver a Cat and Mouse - véleményem szerint- teljesen elbaltázott, és a végtelenségig felmagasztalt Trench admirálisra. Ennek ellenére viszont igen is fárasztó...

A határidő pedig április 10.
 


Get your own Poll!

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr551888125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kriso08 2010.04.02. 10:37:21

Skacók,a 21. és a 22.-dik rész az duplapremier.
És talán tudjátok Darth Sky-tól Ápr. 8.-án lesz CN-en a 2.évad.

mpsith 2010.04.02. 13:02:36

Nemá, hogy jar jar legyen a hónap karaktere!

Gubb 2010.06.29. 11:13:27

Már bocsánat, de Mar Tuuk minden, csak nem egoista. Egoista az, aki önző és minden érdemet magának akar és magának is tulajdonít. Egy egoista lebecsülné az ellenfelet, míg Tuuktól mi sem áll távolabb. Mar Tuuk (akit, ha jól értesültem, félig-meddig a németek híres II. vh.-s tábornokáról, E. Rommellről mintáztak) egyszerűen csak becsvágyó. Szerintem egyébként a CW eddigi legjobb és legemlékezetesebb epizódszereplője (epizódszereplő = olyan karakter, aki nem főszereplő, és csak rövid ideig jelenik meg, de mégsem puszta mellékalak, hanem fontos része van az eseményekben).
süti beállítások módosítása