Death Trap preview.

ffixer

Bár szerintem hozzám hasonlóan már sokan látták magát az epizódot is, de azért biztos vannak olyanok is, akik még nem. Első sorban az ő kedvükért rakom ki most a preview-et, meg hát ha az eddigieket kiraktam, akkor ugyebár miért pont most tennék kivételt...
Az előzetesben a nézők megnézhetik, hogy hogyan néznek ki a klón tanoncok (annyit már most elárulok, hogy szerintem ezen a téren elég jó lett ez a rész, a "kölykök" személyisége és kinézete nagyon hasonlít a későbbi "önmagukéra", csak hát ugye itt még fiatalabbak). A tanoncokat egy köztársasági hajóra viszik kiképzés céljából.
Közéjük épül be a már régóta nem látott Boba Fett (akinek a szinkronhangja pedig ugyanaz a színész, aki 8 évvel ezelőtt játszotta Bobát a Klónok Támadásában), ám az ő célja határozottan más. Hogy mi, azt már nem árulom el, ha eddig nem tudtátok, akkor majd megtudjátok később :) Na szóval itt van az utolsó előtti-előtti rész preview-ja.

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr701938169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása