Se kedvem, se időm...

ffixer

Ne féljetek, nem azért ilyen kihalt mostanában (az utóbbi néhány napra gondolok) az oldal, mert hogy a második évad befejeztével nem lenne téma. Egyszerűen alig van időm az oldalra, de ez nem ésszerű mentegetőzés, mert azért 1-2 órát mégis tudnék vele foglalkozni, ha lenne kedvem...de nincs!
De ne féljetek, mire beköszönt a nyári szünet, már visszatérek, de hogy addig se legyen elhagyatott az oldal...majd lesz itt valaki, hogy fenntartsa a figyelmet.
Ez a valaki még nem biztos, hogy elfogadja a meghívást. De ha nem is ő lesz - amit azért kétlek- akkor valaki más. De nagyon úgy tűnik, hogy a szóló-oldalfejlesztés hamarosan véget ér :)

A május karaktere szavazás eredményei:
1, Boba Fett - 40 szavazat
2, R2-D2 - 23 szavazat
3, Aurra Sing - 22 szavazat
4, Bossk - 21 szavaz
5, Killian - 4 szavazat

Azthiszem az első és az utolsó helyezett elég konkrét volt, viszont a 2.,3., és 4. helyért folyó küzdelem azért nem kicsit volt szoros. Gratulálunk Boba-nak, akinek habár az apja gyilkosát nem sikerült megölnie, de azért egy első helyezett, és egy május karaktere címet ki tudott magának vívni.

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr402013856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barkó 2010.05.19. 18:49:40

Várj, várj, várj, várj kitalálom! Zomb!eboy! Nem Cody1991! Nem supergalaxis. Vagy Datrh Sky! Esetleg Inzume! Vagy Commander Bly! Gree parancsnok. Kaptan Corbel! Lok Durd. Bossk! Vagy mégsem?! Katona Guy. Omy.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2010.05.19. 19:53:38

@barkó: Hamarosan meglátod. Egyébként azt azért elárulom, hogy az általad felsoroltak közül valamelyik.

barkó 2010.05.19. 19:58:12

Három fő tippem van:
Zomb!eboy, Supergalaxis és Commander Bly. Lok Durdot is kiszemelted?

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2010.05.19. 20:00:22

@barkó: Na jó, tovább növelem a feszültséget. A négy közül valamelyik, de ennyi :) Ha minden igaz, hamarosan majd ír egy bemutatkozás cikket, akkor majd meglátjátok :)
süti beállítások módosítása