Halad a Live!

ffixer

Nem biztos, hogy erről a szolgáltatóról fogok élőben közvetíteni, de eddig eléggé megbízhatónak tűnik ez a justin.tv, kb. fél perc alatt meg lehet tanulni a kezelését.
Elvileg be lehet állítani - Live adásoknál szokás-, hogy a kedves hallgatók ne azt hallják, amit a mikrofon rögzít, hanem azt, amit konkrétan én hallok a mikrofonban.
Azaz hogy be lehet állítani, hogy az én beszédemet ti halljátok a mikrofonból, de ha pl. a gépemen elindítok egy zenét, azt ti úgy fogjátok hallani, mint ahogy én.
Remélem sikerült érthetően megmagyaráznom...
A Maximum Games-es (ugye ők már nem egy ilyen Live-ot tartottak) Badfear-rel tettünk is egy próbát, csak hogy nála elvileg teljesen más kezelőfelület van, így nem jött össze ez a próba (egyébként ez még olyan 1-2 hónappal ezelőtt volt). Szóval ezt kell majd még megoldani.
De addig is lesznek majd apróbb próbák, ahol lehetőleg 1-2 emberrel (akik fenn vannak nálam MSN-en, azok előnyben vannak) majd letesztelem, hogy hallanak-e valamit egyáltalán.
Egyébként azt is meg lehetne oldani, hogy nem csak hangot, hanem képet is sugározok, de már a kezdetektől fogva úgy terveztem az egészet, hogy csak a hang kell (olyan mintha egy rádióműsort hallgatnál gyakorlatilag, csak majd lesz egy chat ablak is, ahol lehet üzenni, így teljesen interaktív lesz az egész), ráadásul ha képet is sugárzok, akkor elvileg előfordulhat hogy a hang élőben később jut el a hallgatókhoz.
Így viszont szerintem (legyünk optimisták) csak néhány másodperces késések lesznek, de hát ki tudja...
Gyakorlatila az egész egy videóablakban lesz, de a videóablak teljesen sötét lesz (leszámítva egy szürke-kék kört, ami gondolom a toltést jelzi).
Amikor ezt a Grievous-ös képet látjátok benne, az azt jelenti, hogy épp offline van, azaz nincs adás közvetítve. A napokban találn majd el lehet kapni egy-egy próbát, bár ezeknek semmi jelentősége nem lesz, csak egy kis beszédpróba...
Watch live video from ffixer on Justin.t

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr262065976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csongor242 2010.06.10. 14:14:16

Én nézem és jó a hang!!!!

Gree parancsnok 2010.06.10. 16:54:18

látszik hogy tanulniuk kell a legtöbbjüknek.de jövő már itthon lehetünk!
süti beállítások módosítása