Júniusi eredményhirdetés!

ffixer

Későn indult a szavazás, így kénytelen voltam gyorsan befejezni. Ennek ellenére azért így is érkezett 102 szavazat, ami azért így 5 nap alatt nem rossz teljesítmény (20,4 szavazat/nap), ráadásul az 5.ik napon csak délelőtt lehetett szavazni, ugyanis most hivatalosan is lezárom!
Akkor lássuk, hogy ki hányadik lett, és hogy kié lehet a 'június karaktere' megtisztelő cím. Ezúttal kicsit személyesebbek lettek a leírások.

5. helyezett: Suu, 6 szavazat

Kedves Suu, bár sokunk véleménye szerint ön jó szereplő, és a szinkronhangja is teljesen megállja a helyét, sajnos csak 6-an döntöttek úgy, hogy ön jobb, mint a társai. Köszönjük a részvételét, és hogy anno befogadta a sebesült Rex-et.

4. helyezett: Adi Gallia, 8 szavazat

A vélemények elég erősen megoszlanak, mind a karakteréről, mind a szinkronhangjáról. Remélem nem szomorítjuk el önt azzal, ha azt mondjuk láttunk már jobb mellékszereplőt magánál. Szerény véleményem szerint a szinkronhangja illett hozzá, de ezzel sokan nem értenek egyet. Mindenesetre nyolcan mindenképpen úgy gondolják, hogy ön megérdemelné a hónap karaktere címet.
Sajnáljuk, de ez most csak egy utolsó előtti helyre volt elég.

3. helyezett: Eeth Koth, 26 szavazat
Bár mellékszereplőként nem volt túl erős szerepe (többnyire csak egy hajón raboskodott), de azért abban a fénykardpárbajban elég jól szerepelt, kár hogy a Grievous és a testőrei egyszerre már túl nagy falatnak bizonyultak számára.
A szinkronhangját illetően nem keltett túl nagy negatív visszhangot, a többség ezen a téren korrektnek nyílvánítota önt. Az előzőeknél jóval többen, 26-an gondolták úgy, hogy magának kéne elvinnie a megtisztelő címet.
Bár nem maradt le sokkal az ezüstérmestől, ez most csak egy bronzérem.
Azért gratulálunk, már ez is teljesítmény!

2. helyezett: Barriss Offee, 27 szavazat

Az eddigiekkel ellentétben ön nem csak egy, hanem 3 epizódban is szerepelt, igaz az egyiknek csak az elején, és ott sem szólalt meg. Szóval teljesértékű szereplése inkább csak két részben volt látható, de ez is több egyel, mint az eddigi nevezőké. Fene tudja, hogy (csak) ez okozta-e a 27 szavazatos sikerét, vagy más is, de az tény hogy öné az ezüstérem.

1. helyezett: Cut Lawquane, 35 szavazat
"Cut, maga dezertőr, de nem gyáva ember!" Ráadásul a szavazás győztese is, nagy tapsot mindenki kedvenc katonai szökevényének, Cut Lawquane-nek.
Lawquane, először nagyon féltünk, hogy az ön magyar szinkronhagját el fogják cseszni, de szerencsére nem így történt, és ennek köszönhetően a második évad tizedik része magyarul is legalább olyan élvezetes, mint eredetiben.
Ha majd hazamegy, mutassa meg a díjat a gyerekeinek, és az irigykedő, ötödik helyen végző feleségének is.

Köszönjük mindenkinek a részvételt, a menüpont baloldalán hamarosan látható lesz a győztes, és adatai.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr872086028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NeSsoN 2010.06.16. 13:35:19

ffixer feljönnél msnre lenne egy fontos kérdésem

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2010.06.16. 13:51:29

@NeSsoN: Az ilyen kérdések legközelebb az OFF-ba menjenek!
De azért feljövök...

Gree parancsnok 2010.06.16. 16:08:40

bíztam benne,hogy eeth koth 2. lesz.na mindegy.de én adi galliára szavaztam volna,ha kétszer lehetne

DarkTerritory 2010.06.16. 16:38:26

@Gree parancsnok: csak az utolsó szavazatal előzte meg barris ;)
süti beállítások módosítása