Lightsaber Lost - Szinkronos benyomások

SuperGalaxys

Nos, mint tudjuk, lemaradtam a részről, de át lett hidalva a probléma. Nos tehát: kezdjük is a szinkronhangokkal:

Anakiné és Ahsokáé a szokásos hangjuk volt, amiről ugye tudjuk, hogy teljesen megfelel mind a kettő. Jocasta Nu hangja is teljesen jó volt, mondjuk az kissé érdekes, hogy az első részben még "dzsokasztának" ejtették a nevét, most meg Tera Sinube csak simán "jokasztát" mondott. Ha már Tera Sinube! A mester hangja jó volt, és a szinkronszínésze is egész jól beleélte magát a szerepbe, így elmondhatjuk, hogy a hangja teljesen jóra sikeredett.

A quarren árus hangja szerintem az volt mint Eeth Kothnak, cxsak kissé eltorzítva. Nos, Banamu (a hal zsebtolvaj) hangja eléggé furára sikeredett, mondjuk igaz, hogy olyan halas... Na mindegy. Csak olyan furcsa hanglejtéssel ebszélt... vagy hogy is mondjam...

Nos, Aiona hangja teljesen megfelelt, erről nem is tudok mát mondani. Cassy Criar hangja pedig... Hát ahogy meghallottam, az jutott eszembe: úr isten! Valami borzalmasan hülye hangja van annak a szinkronszínésznek, aki szinkronizálta, de mondjuk tekintetbe véve Cassy kinézetét, még egy kicsit illik is hozzá... Na, szóval maga a színész még nem olyan nagyon gáz, de ahogy Cassy megszólal, hogy: "Te jedi vagy?" azon nem érződik egy kicsit sem, hogy megijedt volna. Kb. olyanra sikeredett ez a mondat, mint a Cargo of Doom-ban Ahsoka: "Mester... megtaláltam!"-ja. Szóval ez a mondat el lett szúrva. 

A droidok hangjával sem volt gond, szóval úgy összességében ez egy teljesen korrekt rész, és a szinkrtonja is teljesen korrekt.

És persze Yoda szinkronszínésze is hozta a formáját arra a néhány mondatra ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr62094195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gree parancsnok 2010.06.19. 20:14:03

de anakin így szólítja jocastát:
dzsokásztáji nu
szerintem cassie hangja jó volt.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2010.06.20. 19:32:44

Szeritnem sem volt olyan jó Cassie hangja, de az eredeti se volt sokkal jobb. Szerintem a quarren árúsé, és Ione Marcy-jé volt a két kifejezetten pozitív meglepetés.
Továbbra sem szeretem ezt a részt, de most megpróbáltam úgy hozzáállni, hogy nem nézem annyira a sztorit, és azt hogy az egész egy fénykard megszerzéséért folyik, és az alivlági jelenetek egész jók lettek.
Persze a Duchess of Mandalore, és a Lethal Trackdown hasonló jeleneti simán le fogják alázni...

kav12 2010.06.20. 22:05:39

szia ffixer! megajándékozlak a kreatív blogger díjjal, melyet a kav12.blog.hu-n át is vehetsz!

Zomb!eboy 2010.06.21. 12:55:45

Na hát Cassie hangja volt az utolsó dolog amire figyeltem, bár az a "Te Jedi vagy?" szöveg, Sinube hangja illet hozzá, Ione hangján meg érződött hogy tényleg aggódik, méghozzá azért ami tényleg történt, jó is hogy mondod F, mandalore trilógia jön, na ezt nem ajánlom hogy elbasszák, amúgy mi ez a kreatív blogger díj?

kav12 2010.06.21. 16:00:13

akinek van honlapja, és valakitől megkapja, akkor meg kell csinálnia a teendőket... meg kell köszönni, írni kell magadról 7 dolgot, át kell adni hét embernek, stb... ha egyszer már megkaptad, akkor nem kell még egyszer ugyanazokat meg csinálni...

Zomb!eboy 2010.06.21. 16:08:38

@kav12: Akkor ebből szerencsére/sajnos kimaradok, kösz hogy leírtad.

barkó 2010.06.21. 16:56:21

@kav12: Én már megkaptam. Illetve megkaptuk Arizával.
MI ez valami új őrület? Ki a fene találta ki ezt a továbbküldős baromságot?! Mi van ha nem küldöm tovább?

Zomb!eboy 2010.06.24. 19:37:38

Bakker ma csütörtök van!!! Igen, megint lekéstem.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2010.06.24. 20:03:22

Akkor mindkettőtöknek ajánlom, hogy olvassátok el az új bejegyzés utolsó mondatát :D
süti beállítások módosítása