Mégjobban halad a Live!

ffixer

Július 20, kezdés 15:00. Biztos, hogy ilyenkor sokan éppen nyaraltok, de kénytelenek voltunk áldozatokat hozni, ugyanis a 3 szervező (én, SuperGalaxys, és NeSsoN) csak akkor fogunk ráérni leghamarabb.
A Live-ban történt egy kis változás, ami lehet hogy elsőnek nem fog mindenkinek tetszeni, de meglátjátok; működik a megoldás :)
Na szóval arról van szó, hogy nem hangba fogunk kommunikálni, hanem kettős chatablak lesz (
kép itt). Ez úgy néz ki, hogy az alsóban ti tudtok majd beszélgetni (meg persze mi is fogunk majd oda írogatni, ha mondjuk kérdeztek tőlünk valamit), meg persze a Live-hoz is hozzá tudtok majd szólni. Például ha kvíz van, akkor az nyer, aki a chatablakba először beírja a helyes választ. De szavazni, és beszélgetni is ugyanúgy itt tudtok majd.
A felső chat ablakban pedig a szervezők lesznek, illetve azok akikkel interjút fogunk csinálni, mert hogy igen: interjú(k?) is lesz(nek?)! Ez úgy náz ki, hogy oda csak mi tudunk írni, és tulajdonképpen ott fogjuk levezényelni a Live programjait, lássuk is, hogy eddig miket terveztünk:

- Várakozás: Készüljön fel mindenki, hogy a Live csak az első negyed óra után fog igazán beindulni. Hiszen késők mindig vannak, és meg is kell őket várni, szóval bele kell számítani egy 10-15 perceg várakozási időt.
- Bevezetés: Miután úgy döntünk, hogy már vagyunk elegen, elkezdjük a Live-ot. Először mindenki bemutatkozik/köszön, elmondunk egy bevezető szöveget, és elmondjuk hogy miről fog szólni tulajdonképpen ez az egész Live.
- Könnyű kvíz: 10 könnyű kérdés a második évadról. Az nyer, aki a chatbox-ba előbb beírja az adott kédés helyes válaszát. 1-1 találat 1-1 pontot ér.
- 1. évad díjkiosztó(szavazás): Az első évad is megkapja a CWBA díjait az adott (egyelőre még titkos) kategóriákban. Tudjuk, volt már NAAAGY szavazás még anno, de ez más lesz. Ugyanis adott részek fognak díjakat kapni, és ezek majd láthatóak lesznek a rész értékelés-bejegyzésében is. Szóval pl. ha az első évad legjobb mellékszereplője szerintetek Aayla Secura, akkor nem ő kapja meg a díjat, hanem az a rész, amelyikben ő szerepelt, de ha nem csak egyben volt, akkor ki kell választanotok, hogy konkrétan melyik részben volt ő a legjobb (pl. Defenders of Peace), és akkor az a rész kapja a díjat. Mint már említettem minden díj az adott rész értékelés bejegyzésében lesz majd megjelenítve, a százalékok alatt. Lehet hogy kicsit zavarosan magyaráztam, ha nem értitek, akkor legkésőbb a Live-on majd elmagyarázom. De úgy képzeljétek el, mint Oscar díj kiosztásnál, hogy ott is filmeket jelölnek adott kategóriákban, itt meg most ugye mi részeket jelölünk. Aztán majd megvitatjuk, hogy ki szerint melyik a legjobb, és természetesen mondanom sem kell, hogy a ti véleményetek is ugyanúgy bele fog számítani.
- Első interjú: Egy leendő társoldal vezetőjével fogunk interjút készíteni, természetesen az oldaláról. És hogy ki az? No, az hétpecsétes TITOK.
- Közepes kvíz:
10 közepes nehézségű kérdés a második évadról. Az nyer, aki a chatbox-ba előbb beírja az adott kédés helyes válaszát. 1-1 találat 2-2 pontot ér.
- 2. évad díjkiosztó(szavazás): Természetesen a második évadnak is osztunk díjakat az adott kategóriában. Leírás az első díjkiosztó résznél.
- Szinkronos benyomások(beszélgetés): Mindenki elmondhatja, hogy mit gondol a második évad szinkronjáról.
- Szinkronos vs. Eredeti(szavazás):
Ez a program tulajdonképpen egybe lesz vonva a szinkronos benyomásos beszélgetéssel. Egy Live utáni bejegyzésben majd meg lehet nézni a szavazás eredményét.
Első évad vs. Második évad(szavazás): Húú...már előre látom mekkora vitázás lesz itt (megjegyezném, hogy csak kultúrált körülmények között szabad, ha nem akarsz repülni a chatről), szóval igen, megszavazzuk, hogy melyik évad volt a legjobb.
A szervezőktől kezdve a vendégeken át az egyszerű látogatókig mindenkinek a véleménye fog egyaránt számítani, szóval tényleg nagy mértékeket fog ölteni a vitázás.
Nehéz kvíz:
10 nehéz kérdés a második évadról. Az nyer, aki a chatbox-ba előbb beírja az adott kédés helyes válaszát. 1-1 találat 3-3 pontot ér.
Többi interjú:
Természetesen nem csak a leendő társoldal vezetőjével fogunk elbeszélgetni, hanem lesznek még mások is itt. Az ő kilétük is meglepetés!
Kvíz eredményhirdetés: Összeszámoljuk a pontokat, és a győztes pedig abban a jutalomban fog részesülni, hogy publikálhat majd egy bejegyzést a blogon. 
Azt, hogy mit szeretne, majd megírja e-mailben. CW témán belül lehet ez akármi.
Írhat a kedvenc szereplőjéről, publikálhat sztorit, esetleg megírhat majd egy szinkronos benyomást, stb...
Sztori-író verseny eredményhirdetés: Én, és NeSsoN közösen megvitatjuk, hogy mit gondolunk az egyes sztorikról, és a végén döntünk, hogy melyik volt a legjobb.
A győztest pedig megválasztjuk a hónap karakterévé! Mivel júli 20. lesz az időpont, így valószínű már csak augusztus karaktere lesz majd az illetőből.
Befejezés:
A live végén még lehet majd egy kis beszélgetés, ha esetleg nektek közönségnek van valami kérdésetek/ötletetek az oldallal, vagy mondjuk egy következő Live-val kapcsolatban, azt majd szívesen elolvassuk, és válaszolunk rá. 

Van még viszont néhány dolog, amit még elfelejtettem megemlíteni.
Először is ott van a képen a 15:00-18:00 felirat. Nos, ez koránt sem biztos, hogy ennyire kötött lesz. Mármint 15:00-kor kezdünk el gyülekezni az rendben van, de nem garantáljuk, hogy pontosan 18:00-ig fog tartani. Ez a hangulattól is függ, meg hogy a programok milyenek lesznek, és mennyit sikerül megvalósítani.
Emellett még azt is el szeretném mondani, hogy ez NEM a VÉGLEGES PROGRAM LISTA! Ha van valami plusz ötletetek, nyugodtan írjatok ide kommentbe, és ha ez az ötlet jó is, és meg is valósítható, akkor bele fogjuk rakni a Live-ba.
Mint már mondtam, nem hangban fogunk kommunikálni, de azért nem szeretnénk, ha teljes csendben telne a live. Úgyhogy a bejegyzésbe, ahol a live-ot fogjuk tartani, lesz egy zenelejátszó is, ami különböző zenéket fog lejátszani. CW-s zenék biztosan lesznek, esetleg még a filmből is jöhetnek. Illetve ha ezen kívül ti szívesen hallgatnátok valamit a live közben, nyugodtan írjátok meg ide kommentbe, és megvitatjuk, hogy berakjuk-e. Nem árt, ha sok zene van, hisz' senki sem szereti, ha 5 percenként ismétlődnek a zenék, pláne egy olyan programnál, ami több órát is igénybe vesz.

Aki tud, az mindenképpen jöjjön majd el!


A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr132111165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zomb!eboy 2010.06.26. 13:28:18

Huszadika keddre esik, ezt azért még leírhattad volna, ez a nincs duma-zene dolog meg, ezek szerint én ezalatt J-Green Codeine Dream 3-at fogok (megint) hallgatni, ajánlom a letöltését az albumnak amúgy.

barkó 2010.06.26. 16:54:10

Nem győzöl meg ilyen maszlaggal! Sohasem fogsz rávenni, hogy végigolvassam ezt a sok szemét vackot amit leírtál! Ráadásul a kép is pocsék! Mivel nem olvastam el a bejegyzést, nem tudom miről szól de a cím is szar!

barkó 2010.06.26. 18:01:01

Na jó elolvastam, jól hangzik! ffixer ez egy személyes téma ezzel kapcsolatban: Sztori-író verseny eredményhirdetés. Lehet, hogy nagy kérés, nem muszáj megcsinálni el is utasíthatod, de összefoglalnád az ÖSSZES sztorit külön-külön néhány szóban? Itt a véleményetekre vagyok kíváncsi!

barkó 2010.06.26. 18:02:29

Még szerencse, hogy ráérek. De ez most magamban beszélés.

DarkTerritory 2010.06.27. 11:03:45

@barkó: Sztem azé jó ötlet h mindegyikről mondjatok pár mondatot persze tom h az enyém pocsék de azért érdekelne a dolog :D

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2010.06.27. 11:27:43

@barkó: Fogunk beszélni mindegyikről. Egyébként az is elképzelhető, hogy nem csak ketten leszünk a zsűriben, hanem hárman. Ja, és nem, nem SuperGalaxys lenne a 3. zsűri.

NeSsoN 2010.06.27. 15:32:18

@ffixer: igy van de a 3. zsűri tag titok!

barkó 2010.06.27. 16:21:00

@ffixer: Na még szerencse, hogy nem ő. Az a pasas(?) egy szabálymániás élőlény(?)! Nem lehet megbízni benne! Csak viccelek(?)! :XD(?)

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2010.06.27. 18:13:56

@barkó: Igen, csak viccelsz...
@DJnorbi2: Örülök neki.

Egyébként ha van olyan ismerősötök, akik bár szereti a Clone Wars-t, de nem sűrűn látogatja az oldalt, és ráér 20.-án, annak szóljatok!

Egyébként csinálok majd reklámvideót is!

Ariza (törölt) 2010.06.28. 20:54:40

@ffixer: én tudok egy pont ilyet már a saját oldalunkra is beszerveztem:D, és szólok is neki, hogy jöjjön a Liver-ra. Jah és még valami nálunk is van most egy nagyszabásu rendezvény aki gondolja nézze meg - starwarspbcst.blog.hu/

SuperGalaxys · http://clonestories.blog.hu/ 2010.07.01. 13:57:54

@barkó: Igen, fiú vagyok. Szeretem, ha nem szegik meg túlságosan a szabályokat, de a szabálymániás élőlény azért kissé túlzás. Megbízhatsz bennem: fájt, hogy ezt írtad, és nagyon jó a humorérzéked.

barkó 2010.07.02. 08:41:07

@SuperGalaxys: A kommentemért felelősséget nem vállalok(?)! Egy kábítószertől elbódult pillanatomban írtam(?)! Öhm... a pasast nem úgy értettem, hogy fiú, de kösz, hogy eloszlattad kételyeimet!
u.i.: Ha emlékszel, hogy állsz a saját karaktereddel Yavin után?
süti beállítások módosítása