Július, a Live hónapja!

ffixer

Na szóval elérkezett a július, ami ha nem is több, de legalább egy szempontból mindenképpen érdekes lesz. Ekkor lesz ugyanis megtartva a blogunk első igazi Live adása. Tudom, mostanában sokat foglalkozunk ezzel, de higyjétek el: a következő három hétben még többet fogunk, ugyanis olyan szintű reklámozást tervezünk, hogy csak na. A cél az, hogy minden kétkedőt meggyőzzünk. Persze igaz, ti még nem láttátok egészen pontosan, hogy hogyan is fog kinézni ez az egész, pedig a szervezőkkel már fejlesztgetjük ezt az egészet egy másik oldalon. Persze aki megnézte a nem is olyan rég kirakott live-os bejegyzést, az már láthatott képet a "prototípusról". A programokkal is egyre jobban haladunk, szóval ha a múltkori bejegyzés nem is, a különböző reklámanyagok (várhatóan képek, és videók) majd meggyőznek mindenkit arról, hogy ezt nem lenne érdemes kihagyni. Már csak azért sem, mert látogatók nélkül ugyebár nincs live sem, fontos az is, hogy ti is ott legyetek!

Aztán folytatódnak tovább a szinkronos benyomások is, hiszen még 10 rész vissza van a szinkronos második évadból. Továbbra is marad úgy, hogy a páratlanokat SuperGalaxys, a párosakat pedig én magam fogom értékelni.

Tulajdonképpen nyár van, úgyhogy biztos nem a mostani lesz a blog történelmének a legmozgalmasabb hónapja, de én ettől függetlenül is azt mondom, hogy néha azért nézzetek ránk, pláne ugye 20.-án :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr592122648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása