LIVE!

ffixer

Ebben a bejegyzésben fog folyni a Live. Ti mint nézők majd az alsó chat ablakban szólhattok hozzá/szavazhattok/kérdésekre válaszolhattok. Fontos lenne, hogy mindenki írja át a nevét arra, amit az oldalon szokott használni. Amikor először fellépsz az oldalra, akkor kapsz a chatbox-ban egy random nevet, onnan fogod tudni, hogy te vagy az, hogy a név melletti figura zöld színű. Kattints majd rá a véletlenszerűen kapott nevedre, és írd át arra, amit itt az oldalon is szoktál használni. A Music Box a Clone Wars zenéit tartalmazza, arra van hogy dobjon a feelingen. Hangerőt állítani, számot váltani, leállítani a zenét a music box-ban lehet, ami közvetlenül ott van az alsó chat ablak alatt. A felső chat ablakban fogjuk mi szervezők levezényelni a programokat. De ha valami fontos kérdésetek van, és ezt a lenti box-ba beírjátok, arra odalent fogunk válaszolni.
Figyelem, flood-olásért, anyázásért stb... letiltjuk, és nem is figyelmeztetünk feltétlenül, szóval nem biztos, hogy a szabályszegőnek lesz második esélye.
Reméljük jó lesz ez a live, és nektek is tetszeni fog majd.


A LIVE EZENNEL HIVATALOSAN IS LEZÁRULT. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A RÉSZVÉTELT, REMÉLEM TI IS ÉLVEZTÉTEK. NEM KIZÁRT, HOGY NEM EZ VOLT AZ UTOLSÓ :)

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr152163172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wilwarin · http://www.gportal.hu/elfportal 2010.07.20. 16:19:50

ffixer, itt vagyok, csak valmiért nem akarja betölteni az alsó chatet XD

kav12 2010.07.20. 16:42:24

Sziasztok! Hol van az alsó chat? :O

kav12 2010.07.20. 16:45:40

Nem hozza be az alsó chatet!!!!!!!! Segítség! :(:(:( Lemaradok mindenről ;-( Bocs a késésért! ;-O
süti beállítások módosítása