3. évados képek

ffixer

Igazából az sw.com-on már 1-2 napja fenn vannak ezek a képek, de csak most szereztem róluk tudomást az egyik itteni komment kapcsán. Amint az a bejegyzés elején lévő képen is látható, megjelennek majd az új klónpáncélok. A régiek fejlesztéséről már egyébként is volt szó, a Senate Murders egyik hologrammján már láthatóak voltak a páncél tervrajzai, illetve a Zillo Beast Strikes Back-nél is eléggé központi téma volt a páncélfejlesztés. Na de persze nem csak újfajta klónpáncélokkal fog minket megajándékozni az ősszel érkező harmadik évad, hanem sok új szereplővel, csatával, stb... Bár ami azt illeti erről még nem tudunk olyan sokat, hiszen még nem érkezett meg a NAGY trailer. Persze csak gondolom, hogy lesz, de hát miért ne lenne? Ráadásul egy évvel ezelőtt, a Comic Con nevű rendezvényen mutatták be a második évad trailer-ét, szóval van okunk bizakodni. Ráadásul az idei Comic Con július 22-25.-ig fog tartani. Szóval pont valamikor most fog elkezdődni. Bár ha belevesszük azt a tényt, hogy az amcsik 8-10 órával hátrébb járnak mint mi, akkor lehet hogy igazából még jópár óra van a kezdésig. Mindenesetre könnyen elképzelhető, hogy a napokban kikerül majd a netre a 3. évad trailere, és abból talán majd többet is meg fogunk tudni, mint a kissé zavaros, fura teaser-ből.
Na de addig is itt vannak a képek, vagy legalább is a linkjeik. Katt rájuk a képért.

Arctrooper
"Régi"páncélos klón
Di mester
Shaak Ti
A NAGY trió


Saját véleményem szerint egyébként nagyon jó képek lettek, leszámítva egyet: azt amelyiken Ashoka, Anakin, és Obi-Wan van együtt. Obi is fura arcot vág, de ő még mindig semmi Anakin-hoz és Ashoka-hoz képest. Olyan elkeseredetten röhejes arcot vágnak mindketten, hogy ember legyen a talpán, aki 5 másodperc után nem röhögi el magát.
Persze összességében ezek képek mind szépek is jók, de mindenki tudja, hogy csak azért vannak, hogy a rajongók kibírják egyáltalán valahogy a trailer megérkezéséig. Részemről én már alig várom.

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr762168435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gree parancsnok 2010.07.22. 12:19:53

én nem szeretném,hogy új klónok legyenek.a régi páncél jobb

Gree parancsnok 2010.07.22. 12:38:22

amúgy azt a di mestert lehet látni a grievous intigue-ban,a háttérben,amikor eeth koth mutogat.

Xefim 2010.07.22. 12:58:14

Shaak Ti nagyon jól néz ki!!!! :D:D:D

Jango Fett 2010.07.22. 15:12:35

Baszki az új klón nem olyan rossz... Az átmenet a régi és az új klónok között

DJnorbi2 · http://img192.imageshack.us/img192/2599/arctrooperimg.jpg 2010.07.23. 10:37:51

Láttam egy videót a star wars sagán,ahol kulisszatitkokról beszél Filoni,és Di mester meg fog halni,és Dao admirális is.

kav12 2010.07.23. 11:07:05

@DJnorbi2: De Di mester tuti nem Grievous által -.-' Az már túl... nemistudommilyen lenne. -.-' Eddig egyetlen egy jedi halt meg Grievous által, Nahdar Vebb (a nevét sosem tudtam leírni :P), de az is most lett Lovag, eddig padawan volt szinte... a másik jedi, aki meghalt a sorozatban, Bolla Ropal volt, de az még jó is, mert Cad Bane remekül fogta el, és ölte meg :Đ Az tetszett :P

DJnorbi2 · http://img192.imageshack.us/img192/2599/arctrooperimg.jpg 2010.07.23. 13:07:02

És a piros ruhás klón parancsnok is meghal,akinek még "régi" páncélja van.
süti beállítások módosítása