Season 3 Celebration V trailer

ffixer

Bár sokan töltötték fel a youtube-ra a celebration V alkalmával bemutatott, véleményem szerint felejthetetlenül jól megcsinált trailert, a minőség az eredetiben a legjobb, én pedig nem adnék lejjebb a minőségből, ha egy ilyen profi trailerről van szó, szóval a youtube-ról nem akartam az sw.com-ról pedig nem tudtam (mivel hogy nem is lehet) belinkelni a videót, így csak annyit mondok kattanj rá shaak ti-ra, ha kiváncsi vagy a trailer-re , remélem érthető hogy gondoltam. Na de akkor magáról a trailer-ről is egy kicsit. 
Elképesztő csaták, meglepően sok visszatérő szereplő - ami mellett azért ott van pár vadiúj is -, illetve egy csomó helyszín, amik között szintén vannak újak, de sok a visszatérő is. Bár ezek is mindha egy cseppet szebbek/kidolgozottabbak lennének mint régen, vagy legalábbis a rajtuk történt események remélhetőleg majd garantálni fogják, hogy ne azon törjük a fejünket, hogy "jééé, én ezt a helyet már láttam...".
A csaták között a kaminoi kapta a legnagyobb szerepet a trailerben. Lesz itt minden, fénykardpárbaj, Ventress, és a kémhajója, amire majd rá is fognak lőni a rakétavetős klónok, illetve a belső épületekben majd teljességgel el fog szabadulni a káosz, és hatalmas csatákat láthatunk majd. Ez persze nem is véletlen, hisz ez a klónok személyes háborúja, amit a hazájuk megtartásáért vívnak elkeseredett módon. Ja, és ha már klónok, Visszhang és Ötös is vissza fognak térni ebben a csatában.
A második Rylothi csata is nagyon igéretesnek tűnik, sok-sok robbanás, sok-sok klón/droid tank, meg minden amit ember el tud képzelni egy ilyen mértékű háborúban. Az első évad rylothi csatái már mik lesznek ehhez képest? Szinte semmik, pedig azok is azért milyen jók voltak a maguk idejében (másfél évvel ezelőtt), de hát a clone wars évadról-évadra fejlődik, és ez bizony meg is látszik.
Viszont ha már a régi rylothi csatáról beszéltünk, akkor meg kell említenem, hogy a rylothi szabadságharcosok is vissza fognak térni, az egyik jelenetben látni is lehet Syndulla tábornokot, ismerős még valakinek?
Ventress is sokkal nagyobb részt fog kapni az évadban. Valószínű meg is fog halni, és nagyon úgy tűnik hogy Dooku fog vele végezni Sidious parancsára, amiért a bérgyilkosnő kudarcot vallott - talán a kaminoi ügyben?
Ezután  Dooku majd fog szerezni új tanoncot, aki Darth Maul-hoz hasonlóan sith harcos, ugyanabból a fajból.
Ami Ventress halálát illeti, csak egy dolog szúrja kissé az ember szemét. Ugyanis lesznek ezek az úgynevezett "Éjnővérek", és mintha az egyik jelenetben megpróbálnák feléleszteni Ventress-t. Persze lehet hogy csak én értelmeztem félre, de ha ez így lenne, az elég furcsa lenne, na de mindegy, majd meglátjuk mi sül ki ebből...
Ami az új helyszíneket illeti, a Kamino mellett még lesz jó sok, sajnos nem tudom mindegyikről hogy melyik, de az biztos, hogy a piros-ködös bolygó a Iridonia lesz, ami a Zabrak-ok szülőbolygója. Dooku itt fogja megkapni az új bérgyilkosát, és valószínű hogy az éjnővérekkel is itt találkozik, de ez nem biztos.
Mandalore egyébként vissza fog térni, és úgytűnik harcok is lesznek ott, és természetesen ha Mandalore, akkor Satine hercegnő is itt lesz, hogy ossza az észt :)
Aztán mások is vissza fognak térni, úgy mint Cad Bane, vagy épp a Toydariaiak királya.
Meg persze itt lesz a Delta Squad is, de róluk ugye már írtam külön bejegyzést.
Az a helyzet, hogy most kissé összeszedetlen voltam, kevés dolognak néztem utána, de most fő volt a sietség. Lehet hogy majd még fogok csinálni egy összetettebb, pontosabb bejegyzést, de egyelőre érjétek be ezzel, nomeg addig is nézzétek a trailert ;)


 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr272225474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ariza (törölt) 2010.08.16. 18:57:55

Azok a bizonyos éjnővérek a Dathomir nevű bolygóról származnak és Dathomir boszorkányainak is nevezik őket, aki esetleg olvasta a STAR WARS - Szökevények című könyvet azoknak ismerősök lehetnek az éjnővérek;). Régen azt mondtam hogy Cad Banet várom a legjobban, de mostmár nem csak őt hanem ezt az egész harmadik évadot nagyon várom:D:D. A szeparatista nagytanácsra, meg vizsláék második akciójára is kiváncsi leszek megpersze a repcommando által megszeretett delta szakaszra is......

mpsith 2010.08.16. 21:47:57

@Ariza: Igazából a boszorkányok meg az élynővérek különböznek egymástól: az előbbiek a jók (aránylag) az utóbbiak a gonoszok. És mindegyikük erőhasználó. A jedik-ből ,,fejlődtek" ki egy hajóbaleset folytán.

Captain Korbel 2010.08.17. 02:21:08

Ebben van még két új jedi:
-egy rózsaszín bőrű, kék fényszablyás nautolan
-egy zöld pengés, kék színű, nagyfejű aminek nem tom a faját

kriso08 2010.08.17. 08:01:30

Innen érzem,hogy ez lesz a legjobb évad.

argu fisto 2010.08.17. 10:28:26

Milyen rózsaszín bőrű nautalon . Én csak Fistot láttam semmi rózsaszínűt nem láttam . De ha mégis megcsinálják akkor tönkre teszik a kedvenc fajomat

argu fisto 2010.08.17. 10:34:50

Egyépként az Fisto , csak azért láttad rózsaszínnek , mert egy piros lövedék vetődött rá

barkó 2010.08.17. 10:53:58

Neeeeeeeeeeeeee! Nem akarok Éjnővéreket, boszorkányokat, Rancornokat! Miért? Miért? Brühühűűűű!
Mi a francnak raknak be ide is minden kis szálat!

Xefim 2010.08.17. 12:14:14

@Captain Korbel: Hát én ezeket seholsem látom. :D
Amúgy tényleg nagyon jó a trailer, kíváncsi vagyok mi lesz Ventressel... De lesz itt minden, rengeteg új klón, éjnővérek, sok új és régi szereplő és helyszín. Meg ez a Savage Opress vagy ki is nagyon faszának tűnik. :P Nagyon várom már. :D

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2010.08.17. 12:42:41

@kriso08: Csak amíg nem fog megjönni a 4.-ik :D Már ha egyáltalán lesz...

Ágki 2010.08.17. 12:43:47

WoW!!!Most,hogy megnéztem a feliratos trailert,végre értek belőle valamit:D XD.Nagyon király lesz ez az évad,már nagyon várom.Dooku megöli Ventress-t???:P

Captain Korbel 2010.08.17. 12:47:00

Pedig ott vannak.
Ha a star wars. com-on nézitek 2 perc 16 másodpercnél, ha jól állítjátok látni lehet őket. Csak ott ilyen gyors felvillanó képek vannak és nehéz észrevenni. Am ott lehet látni Embot is egy kalózzal,de az már volt másik videoban is.

Xefim 2010.08.17. 12:59:57

@Captain Korbel: :D Tényleg! De miért van Fistonak kék kardja?

argu fisto 2010.08.17. 13:00:34

Hol lehet megnézni feliratosan Ágki ?

Xefim 2010.08.17. 13:13:38

---SPOILER---

A wookieepedián ezt írják erről az Oppressről: 'During the Clone Wars, Asajj Ventress found disfavor with Count Dooku and plotted to get him another apprentice that she secretly controlled. The warrior was said to be related to Zabrak Sith Lord Darth Maul.'
Ez nagyjából annyit jelent hogy: A Klónok Háborúja alatt Asajj Ventress elvesztette Dooku gróf bizalmát (kegyvesztetté vált)és kitervelet, hogy szerez neki egy másik tanítványt akit titokban ő irányít. A harcosról úgy tartják hogy kapcsolatban áll a zabrak Sith Nagyúrral, Drth Maullal.
Tehát húúúúú. Az egy dolog hogy talán Darth Maul rokona, de lehetséges hogy valóban Ventress irányítja? :O Elvégre a trailerben látin valami zöld füstös szertartást az éjnővéreknél, ahol ott van Ventress is meg ez a zabrak is. Talán hamarabb szövetséget kötött az nővérekkel, mint Dooku és így akar bosszút állni a grófon. Durva lenne ha valóban így lenne... A kis késit! :D

Nabopolasszar 2010.08.17. 13:39:34

@Xefim: Nem az van odaírva hogy "get her" hanem "get him" tehát Dooku szerez magánek egy titkos tanítványt

Ravasztigris 2010.08.17. 17:23:35

Szerintem, az a lecsapó zöld fénykardos valaki egy éjnővér, vagy boszorkány, vagy franctudja.
A lényeg, hogy ezeknek a vezetője és Dooku arról beszélgetnek egy ponton (vagy egy másik videóban), hogy a nő csoportjának ereje elég nagy ahhoz, hogy megtámadják a jediket. Vagyis lehet, hogy lesz éjnővér/vagy boszorkány-köztársaság/vagy csak jedik csata is? Én izgalmasnak találom az ötletet.
Amúgy egy videóban hosszabb videó van a Delta-osztag CW-beli szerepléséről. Ott egy koporsót visznek. Két tippem van: vagy Ventress, (akkor viszont lenne egy rész, ahol a Delta-osztag a főszereplő) vagy a játékban eltűnt Sev. Érdekes lenne a sorozatban látnunk az osztag történetének folytatását. Az még akár egy SW: Republic Commando 2.-re is reményt nyújthatna...

Abydos · http://abysan.com/blog 2010.08.17. 17:30:55

Amit én észrevettem, hogy van benne egy IG-88-as, de azokat tudtommal a birodalom gyártotta.. Szóval nem tudom, ez számomra most egy kérdés, hogy hogyan kerül ide egy példány.

Captain Korbel 2010.08.17. 17:47:50

@Ravasztigris: Sev is ott van a koporsónál szal biztos nem ő lesz benne.

Plokoon · http://swww.gportal.hu 2010.08.17. 18:59:47

@Abydos: de ha a birodalom gyártotta az IG-88-asokat akkor miért IG-100-asok a MagnaGuardok?

Abydos · http://abysan.com/blog 2010.08.17. 19:03:42

@Plokoon: Mondjuk IG-86-osok lehetnek, de remélem nem fejvadászként jelennek meg. Az is igaz, hogy ha jól emlékszem IG-86-osok voltak a CW moziban.

Az, hogy az miért IG-100, meg ne tőlem kérdezd :D

Obi-Wan 2010.08.17. 20:12:10

@Nabopolasszar: De vmi mégsem stimmel!!! Mert ok, hogy "get him", és nem "get her"...Ez arra utal, ugye, hogy Dooku szerez egy titkos tanítványt (ami a vidiben is így van...) de amit Xefim írt, abban az van, hogy "that she controlled"
No mármost...Dooku aligha "she", úgyh ha vki megfejtette ezt a néhány mondatot, írjon...

Captain Korbel 2010.08.17. 23:07:12

Itt az új jedi, aki lesz a harmadik évadban viszont már feltűnt a másodikban is.
starwars.wikia.com/wiki/Tukker_Val_Loo

grievous 2010.08.18. 13:03:01

Kivancsisagbol amikor a trailerbe megallitjuk 2 perc 44 masodpercnel ott all ket alak az egyik ferfi a masik no mindketojuknel van zold fenykard az a csaj nem Assajj Ventress?

kav12 2010.08.18. 18:18:41

Észrevettétek, hogy amikor Dooku a dathomiri éjnővérekkel társalog, akkor a Császár zenéje búg fel? :Đ A kedvenc dallamom, mindörökre! A Jedi visszatérben szólalt fel legelőször, amikor Darth Vader a fiát az Uralkodó színe elé viszi :Đ És most itt is halljuk! (igaz, kicsit átalakítva, és rövidebben...)

Captain Korbel 2010.08.18. 21:31:09

Aki ért angolul annak itt van néhány információszerűség a 3.évadról.
www.starwars.com/fans/events/clone_wars_season_3_revealed/index.html
például az is kiderül, hogy a 3.évad eleje a klónokról fog szólni azaz valószínű Kamino is az elején lesz.
süti beállítások módosítása