Mekkora zúzás lesz itt!

ffixer

Captain Korbel észrevett egy kézikamerás felvételt a youtube-on (köszönjük neki), ami az egyik Kaminoi részből ábrázol egy kis részletet. Az anyag természetesen SPOILER veszélyes, így mindenki döntse el maga, hogy megnézi-e.
Bár akik hozzám hasonlóan várják az évadot, azok szerintem úgy sem fognak ellenálni a kisértésnek, és a videó sem az a fajta, ami után azt mondaná az ember, hogy "ezt kár volt megnéznem", mégha a minőség éppenséggel nem is tökéletes, hisz kamerás felvételről beszélünk.
[SPOILER] A videóban feltűnnek az újfajta droidok, de emellett még Grievous-t, és Ventress-t is láthatjuk, miközben megtámadják az épületet, és az azt védő klónokat.[SPOILER]
Remélem hogy tényleg betartják az igéreteket, és minden akciójelenetet ehhez hasonlóan ütősre fognak megcsinálni, persze miért is csalódnánk bennük?
Ui: Hónap karaktere bejegyzés még mára várható!

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr32264329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása