ŐSZül az idő! - Szeptember

ffixer

Durva vagy sem, de már kerek egy éve annak, hogy megírtam az első hónapköszöntőt. Akkor éppen lángszórós klónok szerepeltek a képen, hiszen akkor már mindenki nagyon várta a második évadot. Most pedig, egy évvel később már sokkal inkább a közelgő harmadik évad a téma, így talán érthető, hogy ezúttal most abból láthattok egy képet. Konkrétan egy Kamino-n harcoló, elég fura sisakú klónkatonát, de szerintem ezt az oldal látogatóinak nem kell igazán túlmagyaráznom.
Én részemről örülhetek, mert csak 3.-tól kezdődik nekem az iskola, viszont a legtöbbek talán már most is ott ülnek, és hát őszinténszólva nem irigylem őket, de a lassú halál sajnos engem is utol fog érni pár napon belül. Szóval ha a szeptemberre gondolunk, akkor úgy általánosságban nem örülünk, leszámítva azt, hogy bizony ennek a nem éppen csodás hónapnak a tizenhetedik napján fog elkezdődni egy csodás sorozat remélhetőleg csodás évada.
Az infók szerint ismét duplapremierrel fogunk kezdeni. Ha marad a betervezett rendszer, akkor Supergalaxys írja majd meg az első, én pedig a második részértékelését. Természetesen megint lesz kvíz, és remélhetőleg majd videó is, de amíg az fel nem kerül a netre, addig valószínűleg csak letölteni lehet majd, feliratostul-mindenestül.
Cserébe viszont igyekszem még ma pótolni a lemaradásomat, azaz feltöltöm az összes eddigi szinkronos részt a
CW néző portálra, mert az a helyzet, hogy az utóbbi időben erről teljesen megfeledkeztem, valahol a 15-16.-ik rész környékén lett ez abbahagyva.
Természetesen ismét lesz majd egy hónap karaktere szavazásunk, valószínű hogy még nem a harmadik évados arcok fognak egymással összecsapni, hiszen valahol igazságtalan lenne a trailer alapján megítélni őket.
Egyébként majd kb. a hónap közepén lesz egy afféle meglepetés hirdetésünk, és ezzel együtt egy új társoldalunk, de ez egyelőre még csak maradjon hétpecsétes titok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr722263907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Captain Korbel 2010.09.01. 12:33:27

Itt egy rövid részlet valamelyik Kaminos részből. A minősége elég rossz, mivel kamerás felvétel.
SPOILER! www.youtube.com/watch?v=XAbKgCwdv_8 SPOILER!
süti beállítások módosítása