Októberben is érdemes lesz látogatni minket!

ffixer

Rövid helyzetjelentésnek jelenleg legyen elég annyi, hogy SuperGalaxys már dolgozik a Supply Lines részértékelésén, én pedig már alig várom a következő tesztalanyt, a holnap megjelenő Sphere of Influence-t. De hogy addig is történjen itt valami, gondoltam összerántok egy rövid hónapköszöntőt, mert hát azért azt is illik ilyenkor.
A múlt hónap elég eseménydús volt az oldalon, pláne a lassú nyári hónapokhoz képest. Persze örök átok, hogy pont akkor pörögnek fel a dolgok, amikor az embernek a suli miatt egyébként is kevesebb a szabadideje, de hát ez már csak így van...
Hogy mi is történt a múlt hónapban? Elindult a kedvenc sorozatunk harmadik évada, ami magával hozott egy hatalmas várakozási időt, és rengeteg munkát, legyenek azok részértékelő, vagy hírbejegyzések.
Még a hónap elején egy új tagot is felvettünk - akit lenrok1998-nak hívnak- aki ugyan még csak pár hete csapódott közénk, máris sok hasznos - főként- hírbejegyzést köszönhetünk neki, köszönet értük részemről is!
Újítás is történt, a letöltések terén. Ezt most úgy értem, hogy mostantól letölthetőek lesznek felirattal együtt becsomagolva, a duckload-ról a harmadik évad epizódjai, így ha ne adj isten leszednék a megaupload-ról (amire már nem egyszer történt példa), fennmarad a duckload-on, ami véleményem szerint sokkal megbízhatóbb ebből a szempontból, és remélem az is marad. Akit további infók érdekelnek a letöltés menetéről, az kattanjon
ide.
A múlt hónap rövid összegzése után pedig jöhetne a jogos kérdés, mit várhatunk októberben? Nos én nem akarok látatlanban mindenfélét előre igérgetni, egyelőre azt mondanánk hogy igyekeszünk mindannyian - mi szerkesztők- tartani a szintet, amit magunk elé állítottunk azzal, hogy szerkesztjük az oldalt. Magyarán továbbra is lesz sok hír, részértékelés, és mindenféle bejegyzés. Egyelőre azért nem filózunk - vagy legalább is magamnál maradva filózom- azon, hogy mivel lehetne még feldobni az oldalt, mert a jelenlegi szintet is fenn kell tartani, és ez se mindig olyan könnyű, pláne ha ilyen kevés szabadidő adatik az embernek, de ha valamit, hát azt megigérem hogy ennek ellenére is igyekezni fogok, fogunk. Röviden szólva megy tovább a gyorsvonat, ennyi. Akinek ez kevés, az ugorjon ki, akinek nem az maradjon fenn, érdemes lesz ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr32338132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rex Százados 2010.10.01. 22:40:44

a kép alapján + a 3. évados bemutatók alapján biztos jó rész lehet!! xD

kriso08 2010.10.08. 22:07:29

Ki tudja hogy a The Academy rész az lesz a Star Wars A klónok Háborúja 50.része.
süti beállítások módosítása