Október karaktere!

ffixer

Remélem elegendő magyarázat a "tanulás miatt nincs időm" sablonszöveg, mert mással nagyon nem tudom magyarázni, hogy miért csúszott 6 napot a hónap karaktere szavazás. Igen, hisz már lassan a hónap felénél járunk, és még mindig nem volt kihirdetve az a bizonyos karakter... Na de mindegy, ennek mostantól vége, lássuk ki nyert, ki nem...

5. helyezett
7 szavazat
El-Les

A kadét-képző fejvadász duó egyike, aki sokkal szelídebb jellem társánál, kemény hét szavazatot tudott begyűjteni. A semminél mindenesetre ez is több...

4. helyezett
8 szavazat
Bric

Nem jutott sokkal feljebb a másik kadétképző sem, akinek jelleme szinte teljesen eltér a társáétól. Ő egy könyörtelen zsoldos, csak a pénzért csinálja, amit csinál, és ha kell még a csalástól sem tántorodik meg. Emellett ő adta Vagdalt-nak a becenevét (Cut-up). Hogy mindezen tulajdonságai segítették e őt abban, hogy nyolc szavazatot zsákmányolt be, az rejtély, de ettől még a tény az tény: nem sok ez, de nem rossz azért.

3. helyezett
32 szavazat
Ima-Gun Di

Nos, ami azt illeti egy hősi halottnak ki is jár ennyi szavazat. 32-en tisztelték meg ezzel a Supply Lines hősét, Di mestert.

2. helyezett
55 szavazat
Shaak Ti

Bár túlzás lenne azt mondani, hogy a CW-ban először látható Shaak Ti túl sokat szerepelt volna a harmadik évad első két részében, de azért meg kell hagyni, hogy amikor szerepelt, elég jó volt. Például nehéz lesz egykönnyen elfelejteni azt a jelenetet amikor először önmaga hazavág egy rakat droidot az erőlökés és a fénykardja segítségével... Szóval igen, ti is szeretitek, adtatok is neki 55 szavazatot.

1. helyezett
66 szavazat
99

Kicsit vicces, hogy a klón neve 99, és önmagának a kétharmadát (66) szerezte meg, ami a szavazatokat illeti. Szerintem aki látta az idei évad első két részét, az kicsit sem csodálkozik a helyezésen. Nem olyan erős, és nem is olyan ügyes, mint egy "tökéletesebb" testvére, viszont kevés olyan klón van, akinek ennyire helyén lenne a szíve. Megtett minden tőle telhetőt, hogy a hazáját védje, és ennél többet katona nemigen tehet, szóval igen, ő a hónap karaktere, tapsoljuk meg kilencven kilencszer!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr452372341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kav12 2010.10.14. 20:02:15

Én most tényleg, szó szerint 99-szer tapsoltam meg xĐ Gratulálok neki :)

Plokoon · http://swww.gportal.hu 2010.10.14. 21:07:57

Éljen 99!!!!
(Bár meghalt ;( )
süti beállítások módosítása