Mit szólnátok, ha...?

ffixer

Az a helyzet, hogy mennének gyorsabban is a részértékelések, csak néha eléggé nincs kedve az embernek belekezdeni, és ez amiatt van, hogy kéne készíteni hozzá ugye egy leírást is.
Na már most az a helyzet, hogy a legtöbb látogató - nem mindenki- leginkább csak a véleményre kiváncsi, mert miután kijött a részértékelés már rég látták magát az epizódot. Viszont azért vannak, akik nem, és ők azért örülnek ha elolvashatják a sztorit még mielőtt belekezdenének az azt részletező vélemény olvasásába.
A következő lenne a javaslat, ami - ha megszavaznátok- erősen fellendítené a bejegyzések tempóját, és az most igencsak elkéne ide, de persze ti vagytok a látogatók, ezért döntsetek ti, a következőről lenne szó:
Készítenék egy folyamatosan frissülő bejegyzés gyűjteményt, sztori-összefoglaló néven, itt el lehetne olvasni a részek sztorijának a leírását - amik nem egyidőben készülnek a részértékeléssel, ami mostantól csak a vélemény leírását takarná-, így azok akik el szeretnének olvasni egy-egy véleményt, de nem ismerik a sztorit azoknak így fennálna a lehetőség, hogy előtte elolvassák ezt a leírást, míg azok akiket nem érdekel a történet leírása, mert már látták a részt csak simán elolvashatnák magát a részértékelést.
Ezzel pedig egyszerűbb lenne a véleményíró dolga is.
Egyébként ebbe a sztori-összefoglalóba a régi történet leírások is belekerülnének, ám azokat nem szedném ketté, benn maradnának a korábbi részértékelésekben is, az újak viszont már úgymond szét lennének boncolva leírás, és vélemény bejegyzésre.
Személyes véleményem szerint ez eléggé felpörgetné az oldalt, de persze a döntés a tietek, és ha ezt megszavazzátok, már a következő részértékelés is ez alapján fog lezajlani, szóval a határidő rövid, holnap, azaz október 22.-én, este 7-8 óra körül zárnám le a szavazóablakot.
A SZAVAZÁS LEZÁRULT!

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr212389207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása