Két év...

SuperGalaxys

Hát igen, két éve volt az, hogy ffixer kitette a blogra azt a bizonyos első bejegyzést. Azóta sok dolog történt, jók, és rosszak, de a blog valamennyire mindig kitartott, és senki nem mondta egyik nehéz pillanatban sem, hogy most akkor vége. Azóta új szerkesztők érkeztek, letelt három teljes CW évad, és a blog (többé-kevésbé) lépést tartott ezzel.

Mivel már volt egy évértékelő bejegyzés az első születésnapkor, én most a blog második életévéről szeretnék pár szót szólni. Történt pár fontos esemény; a Live-adás, a magyar második évad végigkövetése, és úgy anglob az egész harmadik évad. Itt kell szót ejteni egy szomorúbb eseményről is, a Nagy Inaktivitásról, melyből még most sem tudtunk, csak félig-meddig kilábalni. Reméljük, hogy ennek lassan vége, és a blog visszatérhet a régi kerékvágásba :)

Szóval, volt a Live adás, amin sajnos én nem tudtam ott lenni, de úgy tűnik viszonylagos sikert aratott, szóval a blog történetében ez egy kellemes emlékként marad meg. Aztán jött a harmadik évad, melynek az értékelése már az elején sem ment túl simán- a második felében pedig sorra jöttek a csapások: ffixer eltűnése, a nagy bejegyzésválság. Némi fellendülést hozott a konferencia, ám ez is csak időleges volt (sajnos). 

Ebben az évben fogadtuk szerkesztővé lenrok98-at, Bossot, és Razool99-et. Nekik is mind megköszönjük a blogért nyújtott munkájukat az elmúlt évben. Úgy érzem, hogy most érkeztünk egy fordulóponthoz a blog életében. Két évet végigcsináltunk, sikerekkel kudarcokkal. Az utóbbi idő nem volt túl sikeres, sok lelkiismeret-furdalás, tehetetlenség, és kellemetlenség vegyült benne, úgyhogy felmerül a kérdés: folytassuk-e? Én minden esetre úgy döntöttem, hogy folytatom, és remélem minden szerkesztőkolléga velem tart.

Végül pedig lenne egy kérésem. Az ember, akitől kérem, az pedig nem más, mint az, akinek valójában ezt a bejegyzést írnia kéne, és aki az utóbbi időben csak pár apró alkalommal mutatta meg magát:

Ffixer! Ha ezt itt most olvasod, akkor kérlek írj egy e-mailt, gyere fel msn-re, vagy írj egy kommentet ide! Kérünk, jelentlkezz!

Végül pedig:

Boldog 2. születésnapot, Clone Wars blog! :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr612827652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kav12 2011.04.15. 14:00:13

Boldog születésnapot a blognak! ;)

zilllosarkany 2011.04.15. 14:27:02

juppííííííííííííííííííí(ez ilyen kislános :P)

Bacara Parancsnok 2011.04.15. 17:33:54

HUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Wilde · http://wilde.blog.hu/ 2011.04.15. 19:04:22

nagyon jó post lett és boldog második születésnapot a blognak jah és kitartást a szerkesztőknek;)

danityu 2011.04.16. 11:16:05

Boldog második születésnapot a blognak! :)

S03E03 szinkronos:
www.megaupload.com/?d=J1ATQ7DZ
S03E04: www.megaupload.com/?d=9GS43R0N
süti beállítások módosítása