Supply Lines és Sphere of Influence magyarul!

ffixer

Második szülinap alkalmából kirakom ezt a két részt, és majd szinkron benyomás is lesz. Az "eltűnésemre" pedig nincs mentség, nem akarok mentegetőzni, rengeteg alkalommal megtehettem volna, hogy összeszedem magam, ránézek az oldalra, mégsem tettem. Nem fogok magyarázkodni, hogy nem volt időm, meg stb. mert mindenki tudja, hogy az embernek arra van ideje, amire csinál magának. Én nem csináltam magamnak időt arra, hogy foglalkozzak az oldallal, és ennyi, nem kell ezt túlmagyarázni. Látom sok új változás történt, azért pedig nagyon hálás vagyok, hogy nem hagytatok fel az oldal fejlesztésével, látogatásával. Ezután sem írom azt, hogy most számítsatok valami nagy visszatérésre, mert a hirtelen szerzett lelkesedés időnként éppen olyan hirtelen el is tud veszni, de amióta szinkronosan is mennek a részek, azóta újra van kedvem nézni a sorozatot. Őszinte leszek: Valahogy meguntam ezt az állandó letöltögetést, majd a feliratos verziók feltöltögetését. Igyekszem (akár egyedül, akár többedmagammal) elkészíteni a szinkronos benyomásokat, mire jön az 5. és a 6. szinkronos rész, és ha majd a szinkronos sorozat elérkezik oda, ahol az eredeti értékelések fennakadtak (15. rész), akkor majd folytatódhatnak a részértékelések. Emellett - még nem biztos, de- várható egy meglepetés is. Hogy ennek az oka a két éves szülinap, vagy a húsvét-e, azt mindenki döntse el maga, de ha sikerül összehozni ezt a meglepetést, akkor kikerül az oldalra, annyi szent.
Most pedig jöjjenek a videók:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr282831572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wilde · http://wilde.blog.hu/ 2011.04.16. 19:54:29

az a lényeg hogy induljanak be a dolgok...

baliviktor 2011.04.17. 10:57:17

De akkor most már kettesével lesznek szinkronizálva a részek??

Cpt.Rex 2011.04.17. 11:05:05

@baliviktor: a cartoon network-ön is kettessével adják a részeket minden csütörtökön 17:15-től

kukuc 2011.04.17. 12:43:44

Itt egy link ahova mér általában aznap mikor leagták fölrakják szinkronnal(Megaupload tehát nem online nézhető)(Akit meg nem érdekel az csukja be a szemét):www.megaupload.com/?f=GS68RZT2
süti beállítások módosítása