Evil Plans szinkronos benyomások

ffixer

Sok új szereplőről most sem beszélhetünk, de talán sikerül valamivel tartalmasabb bejegyzést összeállítanom, mint ami az Assasin szinkronkritikájánál volt. Cad Bane és a droidja, Todo 360 visszatértek, és nyugtázhatjuk, hogy ugyanaz a szinkronhangjuk. Bár Cad Bane kapcsán sokszor hallottam már, hogy nem valami jó ez az új szinkronja, és hogy a Hostage Crisis-es hangja jobb volt... Szerintem ez nem igaz, mindenesetre az tény, hogy a fejvadásznak az eredeti (angol) hangja a legjobb. Ez igaz Todo-ra is szerintem, de a már hallott magyar hangja is teljesen jó, mondhatni kifogástalan. R2 esetében nem beszélhetünk hangokról - már ha leszámítjuk a csipogásait- C-3PO hangja pedig - minő meglepetés- maradt a régi. A droidok hangját szerencsére jól el szokták találni, és mivel ebben a részben főként droidok szerepelnek, ez itt is jó hír. Például a droid-felújítóban dolgozó kiszolgáló robotnők hangja is nagyon passzolós lett, és ez igaz a bankettra készülő cipekedő droidokra is. A piaci gyümölcsárus hangja is teljesen telitalálat, a beszédstílus is kellően kötekedő, pont amilyen maga az árus... Még Aang szenátorról beszélhetünk esetleg, bár ő jó ha egy mondatot erejéig szólal meg. Elég bugyuta hangot választottak neki, de ez megbocsátható ha azt nézzük, hogy az eredetiben is hasonló volt. Véleményem szerint nem egy nagy szám ez a rész, a szinkron viszont nem ront az értékén, de ne várja senki azt, hogy ettől esetleg jobb lesz...vagy hogy más... nem nem más, de egyszer azért így is érdemes megnézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr342871774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danityu 2011.05.07. 19:13:15

Cad Bane hangja ebben a részben Forgács Gábor lett, aki a Hostage Crisis-ben is szinkronizálta. A holokron trilógiában Háda János volt a magyar hangja. Szerintem mindkettő jó, nem tudnék választani, hogy melyik a jobb. Az viszont igaz, hogy az angol hangja a legjobb.
süti beállítások módosítása