Az Utolsó Esély

SuperGalaxys

A 4. évad

Delta Three - Eight "Boss"

 Hát, elérkezett az idő, hogy beinduljon a 4. évad is. Most nem szeretném húzni az időt azzal, hogy kisebb bemutatásokat írjak róla, mert én is kíváncsian várom, mik fognak történni. Ugyan a részértékelések nem az én feladatköröm, de úgy vettem észre, egyedül tartom már a hátam.......de ígérem, fogom is :D
Szóval, itt van angolul az első 2 rész letölthetőben, kommentben pedig küldöm a linket a felirathoz..........a feliratot töltsétek le, tegyétek egy mappába az epizóddal, és nevezzétek el ugyanúgy a 2-őt, akkor látni fogjátok film közben a feliratot :D
Jó szórakozást :D

http://www.megaupload.com/?d=4T5015O5

Pályázat

Delta Three - Eight "Boss"

 Nos, mivel nem elérhető egy szerkesztőtársam sem, és szeretném ha tovább pörögne a blog, kihirdetek egy történetíró pályázatot.
 Sokan, mint láttam, írtok történeteket vagy csak magatoknak ,vagy más oldalakra is felteszitek azokat, így ezúton szeretném megtekinteni írói tehetségeteket.
 A pályázat lényege az, hogy minél több olyan történet érkezzen be, ami a ti elmétekben született meg.

 A pályázat tárgya:
- A pályázatban, illetve a beadott munkátokkal kapcsolatban azt szeretném kérni, hogy próbáljátok meg a saját fantáziátokra támaszkodva megírni a 3. évad utolsó részének folytatását.
- Kikötés: A 4. évad trailere nem lehet benne! Tehát ez alatt az értem, hogy ne úgy folytassátok, ahogy a trailerben bemutatták, hanem egy másik történetszálon induljatok el, folytatva a 3. évad utolsó részét.
- Követelmény: A beadott munka 2 féle lehet: Vagy egy hosszadalmasabb, egész történetet írtok, tehát egy részeset, vagy kettő rövidebbet.

 Díjazás:
- Természetesen nem maradnak a munkák díjazatlanul. Ki fogom válogatni (illetve ha addigra megérkezik a többi szerkesztő, akkor velük fogom) pár barátommal, akiket majd bevonok a zsűrizésbe (ez előreláthatólag plusz 2 fő) az 5 legjobb történetet, és eszerint fog menni a díjazás. Sajnos azonban semmi tárgyi díjat nem tudunk biztosítani, így csak címeket adhatunk. A címek pedig a következők:
-1. helyezett: Az év történetírója!
-2. helyezett: A történetírás mestere
-3. helyezett: Krónikus
-4. helyezett: Történetíró
-5. helyezett: Egy ifjú padawan

Tudom hogy nem valami nagy díjak, de nem is azért hirdetem ki elsősorban a pályázatot. Még régebben páran említettétek, hogy jó lenne ismét egy ilyet rendezni. Hát most ezért rendezem nektek ezt. Beküldési határidő az e-mail címemre: 2011. augusztus 20.

Mindenkinek sok sikert kívánok, és remélem izgalmas történetekkel szolgáltok majd.
Az erő legyen veletek!

(Jah és még annyi, hogy aki fog írni a pályázatra, az kommentben írjon, hogy tudjam, körülbelül hányan lesztek)

Egy kis felmérés...

Delta Three - Eight "Boss"

  Sziasztok blogozók!
Mivel mostanában szeretek felméréseket végezni különböző dolgokkal kapcsolatban, és azokból statisztikát készíteni, majd megállapítani bizonyos információkat, arra gondoltam h nektek is feldobnék egy ilyen témát. A feladat nagyon egyszerű lenne, mindössze annyi lesz a dolgotok, hogy a kérdésere, amit mindjárt felteszek nektek, kommentben válaszoljatok. Tartozik az egész felméréshez egy kis szabályrendszer is, de azt nagyon könnyű betartani :D
És akkor most itt a feladvány, illetve a szabályzat:

- A kérdés:
Napi, illetve havi szinten mennyit foglalkozol a Star Wars-al? (Írhatjátok azt is, hogy könyv szinten, játék illetve film szinten mennyit, de leginkább arra lennék kíváncsi, hogy magával a Clone Wars-al mennyit........de ha nem megterhelő, akkor szeretném ha a többi kategóriát is megírnátok :D)

- A szabályzat:
Ez nagyon egyszerű. Csak annyit kérnék mindenkitől (nem gyanusítok senkit, és nem is feltételezek semmit, csak a biztonság kedvéért és h elkerüljük a hamis statisztikát), hogy csak azt írja le, ami rá jellemző. Tehát attól függetlenül, hogy nagyon szereti valaki pl a Clone Warsot, de csak keveset tud vele foglalkozni, azt megkérném arra, hogy akkor ezt figyelembevéve írja le, mennyit foglalkozik vele, ne pedig azt, hogy mennyit FOGLALKOZNA vele, ha lenne rá ideje.

Előre is köszönöm mindenkinek, aki kommentelni fog és válaszol majd a feltett kérdésre :D
Annál jobb, minél többen vagytok, mert akkor tudok egy reális statisztikát készíteni, és hogyha jók az eredmények, és szeretnétek is, akkor vár rátok egy másik feladat is, ami nagyon szórakoztató, és persze lesznek helyezettek is aszerint, h ki mennyire jól tudta megcsinálni a feladatot :D

Köszi mégegyszer mindenkinek!
Sziasztok

Egy régi, de mégis új játék

Delta Three - Eight "Boss"

 

 Sziasztok blogozók!
Ebben a bejegyzésemben most egy olyan játékot szeretnék nektek egy rövidke leírással bemutatni, ami új távlatokat nyit meg előttetek a "Star Wars játék" fogalmán belül. És ez pedig nem más, mint a Star Wars: The Force Unleashed.

Ez a játék egy teljesen új "dimenzióját" mutatja be a játékfejlesztés Star Warsra eső részén belül. Hihetetlen jó grafikával rendelkezik a többi Star Wars játékhoz képest, és élvezetes játszani vele :D

Ez a játék történetileg a Sithek Bosszúja és Az Új Remény közé tehető, bemutatja nekünk, mi történt a két film között. Darth Vader titkos tanítványával, Garen Malek-el, későbbi nevén Starkillerrel kell a Sötét Oldal megbízásait teljesítenünk. Ez annyiból áll, hogy egy izgalmas történetszálat követve fel kell kutatnunk és meg kell ölnünk a bujdosó Jediket. A játék során döntéseket kell hoznunk, amelyek befolyással vannak a történet végkimenetelére. Sok csavar és fordulat, elképesztő akciójelenetek, lenyűgöző grafika, teljesen új speciális effektek, az erőhasználat új távlatai és az eddig még játékban nem látott intenzív kardpárbajok jellemzik ezt a játékot!
Higyjétek el, megéri játszani ezzel a játékkal, mert végre tényleg belebújhatsz egy olyan ember bőrébe, aki hihetetlen kalandokon megy át miközben egyre ügyesebben kell használnia a kardját. A játék végén lesz egy igen érdekes csavar, de azt nem mondom el így előre, ha kíváncsiak vagytok rá, akkor játszátok a játékot :D

Meg is nézhetitek neten mi a vége, vagy megkérdezhetitek azokat, akik már játszottak vele, de az nem lesz olyan izgalmas :D

3. évad 11.-12.-13.-14.-15.-16. rész

ffixer

Hunt for Ziro és Heroes on Both Sides szinkronosan!

ffixer

Szinkronkritika a napokban várható!

Assasin és Evil Plans szinkronosan

ffixer

Kicsit megkésve, de azért kirakom a szinkronos részeket, ha esetleg valaki még nem látta volna őket...

Evil Plans szinkronos benyomások

ffixer

Sok új szereplőről most sem beszélhetünk, de talán sikerül valamivel tartalmasabb bejegyzést összeállítanom, mint ami az Assasin szinkronkritikájánál volt. Cad Bane és a droidja, Todo 360 visszatértek, és nyugtázhatjuk, hogy ugyanaz a szinkronhangjuk. Bár Cad Bane kapcsán sokszor hallottam már, hogy nem valami jó ez az új szinkronja, és hogy a Hostage Crisis-es hangja jobb volt... Szerintem ez nem igaz, mindenesetre az tény, hogy a fejvadásznak az eredeti (angol) hangja a legjobb. Ez igaz Todo-ra is szerintem, de a már hallott magyar hangja is teljesen jó, mondhatni kifogástalan. R2 esetében nem beszélhetünk hangokról - már ha leszámítjuk a csipogásait- C-3PO hangja pedig - minő meglepetés- maradt a régi. A droidok hangját szerencsére jól el szokták találni, és mivel ebben a részben főként droidok szerepelnek, ez itt is jó hír. Például a droid-felújítóban dolgozó kiszolgáló robotnők hangja is nagyon passzolós lett, és ez igaz a bankettra készülő cipekedő droidokra is. A piaci gyümölcsárus hangja is teljesen telitalálat, a beszédstílus is kellően kötekedő, pont amilyen maga az árus... Még Aang szenátorról beszélhetünk esetleg, bár ő jó ha egy mondatot erejéig szólal meg. Elég bugyuta hangot választottak neki, de ez megbocsátható ha azt nézzük, hogy az eredetiben is hasonló volt. Véleményem szerint nem egy nagy szám ez a rész, a szinkron viszont nem ront az értékén, de ne várja senki azt, hogy ettől esetleg jobb lesz...vagy hogy más... nem nem más, de egyszer azért így is érdemes megnézni.

süti beállítások módosítása